News

Mihai Bendeac, testat de Poliție pentru droguri și alcool. Cum a fost prins renumitul actor. Nimeni nu se aștepta

Mihai Bendeac testat de Poliție pentru droguri și alcool. Cum a fost prins renumitul actor. Nimeni nu se aștepta
10 feb. / 11:30

Mihai Bendeac a anunțat zilele trecute că a semnat cu PRO TV, asta după o bună absență de pe micile ecrane, având în vedere conflictul cu cei de la Antena 1, privind emisiunea iUmor.

Dacă lucrurile păreau că îi merg bine, cel puțin din punct de vedere profesional, iată că Mihai Bendeac a întâmpinat ceva probleme în viața de zi cu zi.

Actorul a povestit totul pe internet, vizibil surprins de cele întâmplate în acea zi. Practic, fostul jurat de la iUmor a fost oprit în trafic de Poliția Rutieră.

În realitate, motivul pentru care actorul a fost oprit era folia neagră de pe geamurile mașinii sale. Cu toate astea, Mihai Bendeac a ajuns să fie testat pentru consumul de droguri, dar și pentru alcool, lucru care nu i s-a părut deloc în regulă.

”Din senin, girofaruri, o sirenă, mașină de poliție, „trage pe dreapta’. Motivul aparent: am geamurile colantate”, a scris actorul, care susține că și-a recunoscut fapta, având în vedere că acele colante, spun oamenii legii, nu sunt legale.

Ce s-a întâmplat între Mihai Bendeac și polițistul respectiv

Mai apoi însă a urmat etilotestul, dar și testul pentru consum de droguri, iar rezultatele au ieșit negative. Problema era însă că Mihai Bendeac se grăbea la acel moment, iar lucrurile au durat destul de mult.

Au fost momente în care s-a simțit prost, însă mai apoi a început să se înțeleagă cu polițistul respectiv, după cum a mai povestit acesta.

”Așteptăm rezultatul. (Durează multișor și ăsta). În ultimele zile am avut mari probleme cu gâtul. Nu mai fumez. Dar am simțit nevoia să fumez în momentul ăla. Nu pentru că aveam emoții în legătură cu rezultatul.

Ci pentru că întârziam undeva. Îi cer o țigară. Polițistul îmi oferă. Într-un final, apare rezultatul și la testul ăsta: zero substanțe psihoactive. Într-un fel, m-am simțit prost. Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă.(…) Ce vreau să constat? Poliția Română are oameni tineri în structurile ei. Mă bucur că nu mai identific fizionomiile acelea de gabori comuniști.Sunt profesioniști tineri și deciși să schimbe paradigma.

Îi mulțumesc tânărului polițist pentru faptul că, în momentul în care am avut de suflat în etilotest și, ulterior, când am avut de stat cu un burete în gură 10 minute pentru testul de substanțe psihoactive, mi-a spus: „Rămâneți în mașină’ văzând ca cineva, pe trotuar, începuse să mă filmeze. Seară frumoasă! PS – România se schimbă”, a mai transmis Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate