News

METEO. Vremea o ia razna la mare și nu numai. Prognoza ANM pentru litoral și alte zone. Când se încălzește

METEO. Vremea o ia razna la mare și nu numai. Prognoza ANM pentru litoral și alte zone. Când se încălzește

METEO. ANM a publicat prognoza meteo pentru litoralul românesc. Se pare că cei care vor să ajungă la mare ar fi bine să se încarce cu ceva răbdare.

Suntem deja la mijlocul primei luni de vară, iar vremea continuă să fie una haotică. Temperaturile crescute se lasă așteptate, în special pe litoralul românesc.

Lucrurile ar urma însă să se schimbe în perioada următoare, după cum arată prognoza meteo publicată de ANM. Astfel, de vineri, vremea se încălzește treptat, iar vântul va sufla slab și moderat.

Sunt șanse de ploaie, dar și de vânt puternic, însă doar în cea de a doua parte a zilei. Cât despre temperaturi, aici veștile sunt ceva mai bune. Maximele se situează între 24 și 30 de grade vineri, iar minimele între 15 și 20 de grade.

Cum va fi vremea în weekend la mare? Sâmbătă și duminică se anunță o vreme frumoasă. Într-adevăr, vântul va avea momente în care va sufla puternic, însă cerul va fi variabil.

METEO. Cum va fi vremea în weekend la mare. Ce spune ANM

Temperaturile maxime și cele minime vor fi similare cu cele de vineri. Pe de altă parte, sunt șanse mari de ploaie, după cum arată meteorologii de la ANM.

”În intervalul 16.06.2023 ora 09:00 – 17.06.2023 ora 09:00, vremea se va menține în general frumoasă, normală termic. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 30 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade. 

În intervalul 17.06.2023 ora 09:00 – 18.06.2023 ora 09:00, vremea va fi normală termic, cu cerul variabil. pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice”, se arată în prognoza meteo ANM.

Cei care ajung pe plajă trebuie să știe că temperaturile de la malul mării ajung doar la 29 de grade și chiar 25 în anumite zone din sudul litoralului. De asemenea, minimele se vor încadra între 16 și 20 de grade, mai spun meteorologii.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate