News

METEO. Vremea o ia complet razna în România. Vin coduri pe linie. Alertă ANM de ultimă oră

METEO. Vremea o ia complet razna în România. Vin coduri pe linie. Alertă ANM de ultimă oră

METEO. ANM aduce vești proaste pentru următoarele zile. Avem parte de o vreme haotică, cu fenomene meteorologice extreme. 

Meteorologii de la ANM anunță o vreme destul de ciudată până la mijlocul săptămânii. Continuă ploile, furtunile, iar vizată este în special partea de est a României.

Aici ploile au făcut deja ravagii în ultimele săptămâni, iar lucrurile s-ar părea că vor continua. Asta a confirmat și meteorologul ANM, Elena Mateescu, după ce a prezentat prognoza de specialitate.

Astfel, cei care ajung pe litoral în prima parte a acestei săptămâni, ar fi bine să își ia umbrelele la ei. Sunt așteptate ploi, dar și furtuni de vânt. De abia de joi vremea începe să se încălzească.

Temperaturile cresc brusc în toată țara, dar până atunci, meteorologii spun că valul de vremea rea va continua. Se pare că efectele ciclonului încă se resimt și nu doar în România, ci și în Europa.

METEO. Când se opresc ploile în România și când vine căldura. Prognoza ANM

De asemenea, în weekend este așteptată de asemenea o vreme frumoasă, însă până atunci mai avem de așteptat. Să nu uităm că cei de la ANM actualizează constant prognoza meteo.

Până acum, în weekend, dar și luni am avut ploi abundente în nordul Munteniei, dar și în Moldova. Și în Bucovina vremea a fost cam răcoroasă, iar ploaia a dus la adunarea a ceva litri de apă pe metru pătrat.

Nici în sudul țării vremea nu a fost prea grozavă și nici la munte. Cei care au ajuns în weekend în aceste zone au avut parte de asemenea de un vânt puternic, dar și de o vreme instabilă.

Chiar dacă începutul verii a fost mai greoi însă, asta nu înseamnă că vom scăpa de caniculă în următoarea perioadă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla odată cu creșterea bruscă a temperaturilor.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate