News

METEO. Vremea marți, 7 februarie. Vin din nou ninsorile în România. Temperaturile scand puternic. Prognoza ANM actualizată

METEO. Vremea marți 7 februarie. Vin din nou ninsorile în România. Temperaturile scand puternic. Prognoza ANM actualizată
06 feb. / 23:30

METEO marți, 7 februarie. Iarna continuă în România și în această săptămână, conform prognozei meteo publicate de ANM pentru ziua de marți, 7 februarie.

După coduri galbene și portocalii de viscol, ninsori, vânt puternic, dar ploi, iată că iarna nu se termină aici, ci din contră, parcă de abia începe.

Meteorologii de la ANM au anunțat că marți, 7 februarie, la altitudini mari, temperaturile ating și -20 de grade. De asemenea, la nivel național, maximele nu trec de 3 grade, indiferent de zonă, iar vântul va fi și el prezent.

În București spre exemplu, conform prognozei meteo publicate de ANM, ne așteaptă un cer senin, iar șansele de precipitații vor fi minime. Cât despre vânt, acesta va sufla cu 15 km/h dinspre N-V, iar temperatura maximă nu va depăși valoarea de 2 grade Celsius.

De cealaltă parte, pe timpul nopții, marți, 7 februarie, temperaturile minime scad la -5 grad. Pe litoral avem un vânt ceva mai puternic în cursul zilei de marți, iar temperaturile minime scad sub -4 grade.

Prognoza meteo ANM de marți, 7 februarie. Zonele în care va ninge în continuare

Vestea bună este că nu vor mai fi precipitații, conform prognozei meteo publicate de ANM. Românii care ajung la munte, marți, 7 februarie, trebuie să se pregătească pentru ninsori, în special spre lăsarea serii.

Temperaturile maxime nu depășesc -4 grade, minimele vor ajunge până la -9 grade, anunță metodologii, iar stratul de zăpadă s-ar putea depune chiar și până la 3 centimetri.

O vreme rece avem și la Focșani, unde se anunță ninsori în cursul zilei de marți, conform prognozei meteo publicate de ANM. Vântul va sufla mai puternic decât la București sau la Constanța, cu 24 km/h.

Cât despre temperaturii, maximele nu vor depăși -1 grad Celsius, iar minimele ajung la – 5 grade Celsius. Ninsori se anunță și seara, adică în noaptea de marți spre miercuri, conform prognozei meteo publicate de cei de la ANM.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate