News

METEO. Un nou val de aer polar lovește România de miercuri, 22 noiembrie. ANM a modificat prognoza meteo. În ce zone ninsorile revin în forță

METEO. Un nou val de aer polar lovește România de miercuri 22 noiembrie. ANM a modificat prognoza meteo. În ce zone ninsorile revin în forță
Imagine de Bonnie Kolarik de la Pixabay

METEO. ANM anunță că un nou val de aer polar lovește România de miercuri, 22 noiembrie. Vremea se răcește, iar ninsorile revin în forță în mai multe zone.

După ciclonul din weekend, vremea se schimbă din nou de miercuri, 22 noiembrie. ANM anunță un nou val de aer polar care contribuie masiv la scăderea temperaturilor.

Conform prognozei meteo publicate de ANM, vremea se răcește din nou, miercuri, 22 noiembrie. În regiunile din vestul țării temperaturile vor fi extrem de scăzute.

De asemenea, ploile încep și ele în mai multe zone. Sunt așteptate precipitații în sudul, dar și în sud-vestul țării. De asemenea, în alte zone din țară va fi prezentă lapovița.

La munte ninge iar, miercuri, 22 noiembrie, arată ANM. Vremea se face rece, iar precipitațiile vor fi mixte. În ceea ce privește temperaturile maxime la nivel național, acestea se vor încadra între 3 și 13 grade.

METEO. Vremea se răcește de miercuri, 22 noiembrie. Prognoza ANM

De cealaltă parte, minimele scad cu mult sub normalul acestei perioade. ANM anunță că termometrele vor arăta pe timp de noapte între -6 și 6 grade la mijlocul săptămânii.

„Înnorările vor fi persistente în aproape tot intervalul, doar în a doua parte a nopții cerul devenind variabil în partea de vest a teritoriului. Va ploua în regiunile sudice și sud-vestice, iar în nord, nord-est și în centru pe arii restrânse se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și trecător -dimineața și noaptea- lapoviță.

La munte local vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge. Pe suprafețe mici se va forma polei sau ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în estul și sud-estul teritoriului, dar și în extremitatea de vest”, arată prognoza meteo ANM.

În București, vremea se răcește de asemenea de miercuri, 22 noiembrie. Meteorologii de la ANM spun că temperaturile maxime nu depășesc 11 grade în Capitală.

De asemenea, minimele din timpul nopții se vor situa între 3 și 4 grade. În cea de a doua parte a zilei ploile vor fi și ele prezente, iar vântul va sufla moderat.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate