News

METEO. ANM a modificat prognoza. Temperaturile se schimbă total. Cum va fi vremea în următoarele zile și de Rusalii

METEO. ANM a modificat prognoza. Temperaturile se schimbă total. Cum va fi vremea în următoarele zile și de Rusalii

METEO. ANM a modificat prognoza meteo pentru acest weekend. Cum va fi vremea de Rusalii și la ce temperaturi trebuie să ne așteptăm în perioada următoare?

Florinela Georgescu de la ANM aduce vești noi. Meteorologul a spus cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii. Vremea va continua să fie instabilă, însă ceva mai puțin decât a fost în această săptămână.

Astfel, în vestul țării s-ar putea să plouă, iar același lucru s-ar putea repeta și în nord. Nici duminică nu scăpăm de vremea haotică. Potrivit meteorologului de la ANM, vremea va fi tot instabilă.

Doar în sud-estul țării și în București va fi vreme bună. Astfel, cei care ajung pe litoral de Rusalii ar putea avea parte de surprize plăcute și de niște temperaturi ridicate.

METEO. Vremea de Rusalii în România

„Veștile sunt mai bune oarecum pentru perioada de minivacanță pentru că vor fi și zile cu mai puțină instabilitate, să zicem de poimâine, dar în continuare urmează ca zonele mai afectate zilele acestea sunt jumătatea de Vest, pe urmă va fi jumătatea de Nord, să se confrunte cu precipitații.

De duminică probabil, cea mai mare parte a țării va fi afectată de instabilitate, până atunci însă vestea bună este că pe partea de Sud -Est a țării, care se extinde și în zona Bucureștiului dar și litoralul să fie o vreme mai bună , cu probabilitate redusă de apariție a averselor, vă spuneam că și temperaturile se mențin ridicate”, a spus Florinela Georgescu, pentru impact.ro.

La ce temperaturi să ne așteptăm în minivacanța de Rusalii? Potrivit prognozei meteo ANM, maximele ajung chiar și la 30 de grade. Pe litoral însă nu depășesc 24 de grade, mai spune meteorologul.

„În general, la nivelul țării pentru zilele viitoare, 24-28 de grade, posibil în Sud, chiar și zona Capitalei, ș 30 de grade. Vor crește temperaturile și în zona litoralului, vor fi undeva pe la 23-24 de grade”, a mai adăugat aceasta .

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate