News

LIDL reduce acest produs de top la doar 2 lei! Este cea mai mare reducere din istoria magazinului. Anunț pentru toți clienții. Stocurile sunt limitate

LIDL reduce acest produs de top la doar 2 lei Este cea mai mare reducere din istoria magazinului. Anunț pentru toți clienții. Stocurile sunt limitate

O nouă săptămână, un nou val de reduceri la LIDL. Retailerul le pune la dispoziție clienților numeroase produse, iar prețurile pornesc de la nici măcar 2 lei.

LIDL este unul dintre retailerii care știe cum să își țină clienții aproape. Ofertele sunt la ordinea zilei, așa că ar fi păcat să nu profităm de ele.

În weekend, rafturile LIDL s-au golit după ce retailerul a pus la dispoziție clienților niște prețuri la care  unii doar visează. Spre exemplu, o fleică de port de doar 100 de grame putea fi achiziționată pentru 1,99 lei.

Au fost reduceri de peste 20% la anumite produse, iar veștile bune continuă și în această săptămână. Ce alte oferte mai fac parte din campania LIDL?

Pentru cei care vor o masă rapidă la un super preț, retailerul vine cu ciorba de fasole cu afumătură. De asemenea, avem și o ciorbă de văcuță la un preț imbatabil.

Reduceri masive la LIDL

O conservă de 400 de grame poate fi achiziționată pentru doar 5,99 lei. Acest produs beneficiază de o super reducere. Este vorba despre 45%, având în vedere că prețul anterior era de 10,99 lei.

Din oferta LIDL mai fac parte și dulciurile, dar și băuturile. Astfel, clienții care ajung în magazin pot achiziționa o ruladă de cacao de 850 de grame pentru doar 8,99 lei.

Mare atenție pentru că și aici vorbim despre o reducere de 40%. Prețul anterior era de 14,99 lei, astfel că reprezentanții retailerului au vrut cu adevărat să-ți satisfacă clienții.

Iar berea blondă de la LIDL este și ea la reducere. Un bax de bere blondă 5 + 1 gratuit poate fi achiziționată pentru doar 14,99 lei. O bere deci este gratuită, iar ofertele nu pot fi comparate cu altceva.

Și cel mai probabil în această săptămână ofertele vor continua la LIDL, după cum ne-am obișnuit. Cei interesați nu trebuie decât să intre pe aplicația LIDL plus sau să consulte site-ul oficial al retailerului.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate