News

LIDL oferă gratuit acest produs clienților. Este nelipsit din casele românilor și te ajută enorm

LIDL oferă gratuit acest produs clienților. Este nelipsit din casele românilor și te ajută enorm

LIDL are o nouă promoție în desfășurare, iar toți clienții se pot bucura de ea. Discounterul german a decis să ofere gratuit acest produs, însă trebuie îndeplinite câteva condiții.

Majoritatea românilor aleg să cumpere produse de la LIDL deoarece aici prețurile la unele produse sunt mult mai ieftine în comparație cu alte magazine de acest fel. Discounterul german a anunțat și o campanie pentru clienții de la noi din țară și spune că aceștia pot câștiga anumite produse, unele dintre ele mai utile decât altele.

Compania a publicat pe site-ul oficial un anunț prin care spune că a dat startul unei campanii numite Fii pe plus,. În cadrul acestei campanii, românii interesați pot câștiga gratuit un set de mașină de spălat și uscător Samsung, trei aparate foto Insta 360 și cinci grătare Landmann.

LIDL spune că cei care doresc să intre în tragerea la sorți trebuie doar să scaneze cardul Lidl Plus la casa de marcat și să acumuleze 6 puncte în aplicație. Mai apoi, ei trebuie să confirme înscrierea în concurs. Compania mai spune că promoția se desfășoară în perioada 29 mai – 25 iunie, precizând că valoarea unui punct este de 30 de lei. Așadar, clienții trebuie să acumuleze suma totală de 180 de lei (6 puncte ori 30 de lei fiecare).

LIDL spune cum se instalează aplicația

Dacă vrei să participi la promoție și nu ai aplicația instalată pe telefon, magazinul aduce explicații și în acest sens. Pașii sunt foarte ușor de parcurs. Așadar, pentru a instala aplicația pe telefon trebuie să:

  1. Descarci aplicația gratuit din Google Play (Android), AppStore (iOS) sau AppGallery (Huawei)
  2. Completează datele tale personale
  3. Introdu codul primit prin SMS
  4. Alege magazinul preferat
  5. Activează cupoanele
  6. Scanează codul QR de pe cardul electronic din telefon la casa de marcat
Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate