News

Kaufland dă bani clienților care aduc înapoi aceste ambalaje sau sticle! Sumele sunt destul de mari. Se acceptă și recipiente din alte părți

Kaufland dă bani clienților care aduc înapoi aceste ambalaje sau sticle Sumele sunt destul de mari. Se acceptă și recipiente din alte părți

Faci cumpărăturile de la Kaufland? Un anunț extrem de important legat de aceste produse a venit în urmă cu puțin timp. Iată că trebuie să știi dacă ești un client regulat.

Kaufland România vine cu un anunț extrem de important pentru clienții săi. Știai că poți să primești bani pentru produsele pe care le-ai achiziționat?

În doar câteva zile, Kaufland dă startul unei campanii excelente. Oricine parte profita de ea. Nu contează că ești client Kaufland sau nu. Important este însă ce ai de făcut.

Kaufland le oferă românilor șansa să vină cu sticlele anumitor produse astfel încât să primească bani pentru ele. Este vorba despre sticle, doze, dar și PET-uri, care au simbolul ”ambalaj cu garanție”.

Kaufland, anunț foarte important pentru clienți

Orice persoană poate să primească garanția înapoi, indiferent de unde le-a achiziționat. Tot ce au de făcut clienții e să vină la Kaufland cu aceste sticle.

Kaufland le mai reamintește clienților că pot recicla în continuare și alte doze în spațiile amenajate special în incinta retailerului, la fel ca și până acum.

„Din 30 noiembrie, vino la Kaufland cu toate sticlele, dozele și PET-urile care au simbolul „Ambalaj cu garanție” și îți poți lua garanția înapoi. Nu contează de unde sunt cumpărate, le poți aduce la Kaufland oricum.

E important să știi că vei primi garanția doar pentru cele care au simbolul inscripționat! Pe lângă acestea, în continuare poți recicla la Kaufland restul dozelor, PET-urilor sau sticlelor așa cum o făceai până acum”, este anunțul făcut de cei de la Kaufland România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate