News

Jorge divorțează de soția lui Ramona Prodea, după 10 ani de căsnicie? Artistul a vorbit despre relația lui cu Alina Ceușan, căsătorită și ea

Jorge divorțează de soția lui Ramona Prodea după 10 ani de căsnicie Artistul a vorbit despre relația lui cu Alina Ceușan căsătorită și ea
18 sept. / 09:00

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de zece ani și au împreună și un băiețel superb. Relația lor a început când el încă era împreună cu Alina Laufer, însă lucrurile nu mai funcționau între cei doi. Nici povestea de iubire cu actuala soție nu a fost chiar lină. Ba chiar la scurt timp după ce au spus DA ea s-a gândit la divorț.

Între Jorge și Ramona Prodea există o diferență de vârstă de zece ani, însă acest lucru nu este deloc vizibil. Ceea ce a constituit mereu o problemă în căsnicie a fost tendința artistului de a fi infidel. Acesta a fost prins cu o altă femeie înainte de căsătorie, dar Ramona l-a iertat atunci.

Acum acesta a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță care cu siguranță va avea ecouri. Ținând cont cây de geloasă este Ramona Prodea, conform apropiaților acesteia, nu este exclus ca ea să fi folosit din nou cuvântul divorț.

Jorge a participat la rubrica Sosurile picante din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a fost provocat să spună cine sunt persoanele publice cărora le-a făcut avansuri și a fost refuzat. Este vorba despre  cântărețele Antonia și Jo, dar și de noua prezentatoare Love Island, influencerița Alina Ceușan.

Jorge a vrut din nou să-și înșele soția?

Aceasta din urmă este și ea căsătorită de ani buni și a fost invitată nu demult la podcastul lui Jorge. Faptul că numele ei a fost pronunțat acum ridică multe semne de întrebare. Jorge a dat mai multe detalii despre Antonia, însă.

„Eram la niște premii muzicale acum câțiva ani, eram în Brașov și erau vreo trei grade, ceva de genul. În dreapta mea era Antonia care aveau un maieu, eu mi-am dat geaca jos.

I-am dat geaca ei. S-a uitat la mine și a zis să plec de acolo. N-a fost nimic intenționat”, a spus Jorge despre cum a fost interpretat că se dă la iubita lui Alex Velea.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate