News

ING Bank, anunț de ultimă oră pentru clienți. E oficial. Ce se întâmplă cu banii din conturi

ING Bank anunț de ultimă oră pentru clienți. E oficial. Ce se întâmplă cu banii din conturi

ING Bank vine cu un anunț de ultimă oră. Toți clienții sunt vizați de acest serviciu, care le poate aduce numeroase avantaje când vine vorba de banii din conturi.

ING Bank îți dorește ca fiecare client în parte să se bucur de numeroase avantaje. Tocmai din acest motiv, reprezentanții băncii vin cu o ofertă super atractivă.

În acest mod, orice client poate să știe rapid câți bani primește, cât a cheltuit în fiecare lună, dar și câți bani vrea să economisească în doar o secundă.

Ce trebuie să facă clienții ING Bank interesați de acest serviciu? În primul rând să bifeze economisire recurența. Odată bifată această opțiune, trebuie stabilită odată pentru transfer.

Mai departe, în fiecare lună, suma respectivă va fi debitată de cont. Există și avantajul Round Up, prin care clienții pot să economisească și când plătesc cu cardul bancar.

Cum poți să strângi banii la ING Bank

Banii respectivi pot merge direct în contul de economii și se strâng treptat. Un exemplu este o plată de 19 lei. Cu round up poți să economisești 1 lei, însă dacă setezi un multiplu de cinci, chiar și 5 lei. În acest mod, mărunțișul se adună, iar clienții ajung să strângă sume importante la final de lună.

„Bugetul = adică să știi câți bani faci și câți bani cheltui în fiecare lună, dar cu puțin mai multe detalii, în special când vorbim de cheltuieli. Mergi în Home’Bank și bifezi economisire recurentă pe un cont nou de economii sau pe unul existent.

Stabilești suma pe care vrei să o pui deoparte lună de lună. Stabilești o dată pentru transfer. Și gata, s-a setat. Acum totul se întâmplă automat. Când faci orice plată, Round Up rotunjește prin adaos până la următorul multiplu de 5. Ce se rotunjește se mută automat în contul de economii. Lași banii în contul de economii și primești și dobânda pentru ei”, anunță cei de la Raiffeisen Bank.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate