News

ING Bank dă câte 200 de lei oricărui client. Trebuie să îndeplinească o singură condiție banală. Campania durează până în iulie

ING Bank dă câte 200 de lei oricărui client. Trebuie să îndeplinească o singură condiție banală. Campania durează până în iulie

ING Bank a făcut un anunț important pentru cei care au de gând să își deschidă cont la această bancă. Pot primi 200 de lei, dar trebuie să respecte anumite condiții.

ING Bank încearcă să atragă cât mai mulți clienți, iar pentru a face acest lucru a dat startul unei campanii promoționale. Prin intermediul acesteia, anumiți români vor primi 200 de lei, dar trebuie să respecte câteva condiții înainte.

Regulamentele arată că perioada de desfășurare a acestei campanii promoționale este 8 mai – 31 iulie 2023. Românii eligibili pentru campanie sunt cei care lucrează la Sews Romania, Italsofa Romania SRL și Artego SA.

Totuși, ei mai au de îndeplinit câteva condiții pentru a avea dreptul de a participa la promoție.

Astfel, acești români trebuie să fie persoane fizice și să aibă domiciliul sau reședința în România. De asemenea, trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani la data începerii campaniei.

Aceste persoane trebuie să fie angajate a companiilor mai sus menționate în perioada campaniei și până la data validării câștigătorilor, inclusiv, adică 15 septembrie 2023.

Potrivit regulamentului trebuie să aibă un cont curent la ING sau să își deschidă un cont curent la această bancă în perioada campaniei. De asemenea, mai trebuie să aibă cel puțin o încasare în contul curent ING a salariului de la una dintre companiile mai sus prezentate. Salariul trebuie să fie de minim 700 de lei.

Ultima condiție este să nu fi încasat salariul la ING de la una din companiile de mai sus în perioada 1 ianuarie – 8 mai 2023, inclusiv.

ING Bank spune că vor exista mai mulți câștigători

Banca a mai precizat că premiile se vor acorda prin tragere la sorți, la care se va folosi un program de calculator cu distribuire și extragere aleatorie. Acest program va selecta câștigătorul și rezervele dintr-o bază de date în care se află toate înscrierile valide.

Extragerea va avea până în data de 8 septembrie 2023, în prezența unei comisii.

În cadrul tragerii la sorți se vor extrage 20 câștigători ai premiului de 200 de lei/câștigător și 2 rezerve pentru fiecare câștigător.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate