News

Probleme mari pentru BCR și Raiffeisen Bank, la peste o lună de la scandalul Schengen. Lovitura vine chiar de la ING Bank. Toți clienții sunt vizați

Probleme mari pentru BCR și Raiffeisen Bank la peste o lună de la scandalul Schengen. Lovitura vine chiar de la ING Bank. Toți clienții sunt vizați

BCR și Raiffeisen Bank au parte de o nouă lovitură după scandalul Schengen. De această dată, ING Bank a venit cu o ofertă care va atrage o mulțime de clienți.

BCR și Raiffeisen Bank nu o duc prea bine după scandalul Schengen, iar restul băncilor profită de această ocazie. La peste o lună de la scandal, ING Bank îi invită pe clienții existenți și pe cei noi să își mute salariul la ei.

Ca să atragă mai mulți clienți, ING Bank spune că ei beneficiază de comisioane zero la încasări și plăți în Home Bank, comisioane zero pentru retrageri de la orice bancomat și de un curs valutar avantajos non-stop.

De asemenea, banca mai spune că oamenii pot plăti și contactless, opțiune care nu costă nimic. Practic, clienții  activează ING Pay, Google Pay sau Apple Pay și pot folosi telefonul în loc de card.

ING Bank fură clienții de la BCR și Raiffeisen Bank

Banca mai spune că are un sistem de internet banking prietenos, fiind vorba despre o aplicație gratuită. Clienții își pot seta un nume de utilizator și o parolă cu care se poate autentifica în aplicație pentru a-și vedea finanțele și nu numai.

Prin intermediul aplicației se pot face transferuri de bani, plăți și reîncărcări ale cartelei.

Banca spune că dobânda la creditul de nevoi personale este mai mică pentru clienți decât pentru restul românilor.

Cei interesați să se mute la această bancă, pot face totul online, fără să mai stea la cozi și nici nu se percep comisioane, scrie showblitz.ro.

”Dacă vrei să vii la ING, dar nu vrei să dai socoteală nimănui, folosești opțiunea „Portează-ți banii” direct din Home’Bank. Nu mai trebuie să-i ceri voie șefului, cuiva de la financiar sau HR ca să primești salariul la ING. Așa scapi și de bătaia de cap, și de comisioane”, spun cei de la ING Bank, în oferta lor.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate