News

ING Bank, anunț important pentru toți românii. Lovitură puternică pentru austriecii de la Raiffeisen Bank și BCR. Toți clienții trebuie să știe

ING Bank anunț important pentru toți românii. Lovitură puternică pentru austriecii de la Raiffeisen Bank și BCR. Toți clienții trebuie să știe

ING Bank a făcut un anunț minunat pentru toți românii. Banca are o nouă ofertă în ceea ce privește refinanțarea ipotecară. Este o lovitură pentru Raiffeisen Bank și BCR, care au încercat și ele produse de acest tip.

Oferta de refinanțare ipotecară de la ING Bank, a patra bancă din România după active, are o dobândă de 6,99%, fixă pentru primii cinci ani, apoi variabilă, formată din IRCC (în prezent 5,98%/an) + marja fixă (2,99% pe an). Oferta de refinanțare este activă până la data de 15 iunie.

De exemplu, rata fixă pentru refinanțarea unui credit ipotecar de 220.000 de lei la ING Bank este de 6,99% pe an pentru primii cinci ani, apoi devine variabilă trimestrial și este formată din IRCC (în prezent 5,98%/an) + marja fixă (2,99%/an). Împrumutul este acordat pe 20 de ani, iar rambursarea se face în 240 de rate lunare egale.

ING Bank a lansat oferta în timp ce mai multe bănci încearcă revitalizarea pieței

Această ofertă este făcută de biroul local al grupului ING al companiei olandeze, într-un moment în care numeroase bănci încearcă să revitalizeze piața ipotecară, care a fost afectată negativ de creșterea ratelor dobânzilor.

În martie 2023, rata medie a dobânzii pentru creditele ipotecare noi în lei a crescut la 8,37%, de la un minim de sub 8% în 2022 și 4% în decembrie 2021, scrie zf.ro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate