News

Banca Transilvania, anunț foarte important pentru clienții noi sau vechi! Toți românii vor dori să își deschidă conturi aici. Iată de ce

Banca Transilvania anunț foarte important pentru clienții noi sau vechi Toți românii vor dori să își deschidă conturi aici. Iată de ce

Banca Transilvania, cea mai mare bancă după active în România, a făcut un anunț important. Banca a precizat ce se întâmplă cu acțiunile sale.

După publicarea rezultatelor pe primul trimestru din 2023, acțiunile grupului financiar Banca Transilvania (TLV) au înregistrat o creștere de aproximativ 5% pe Bursa de Valori București.

Potrivit datelor de la Bursa de Valori București (BVB), volumul de tranzacționare în această perioadă a fost de aproximativ 96 de milioane de lei, în timp ce indicele de referință BET a înregistrat o creștere de 0,8%, scrie zf.ro.

Banca Transilvania a avut un profit net de 837 milioane de lei

La 31 martie 2023, principala instituție de credit din România a obținut un profit net consolidat de 837 milioane de lei, depășind cifra de anul trecut, de 400 milioane de lei.

Raportul financiar mai arată că instituția a înregistrat o creștere a veniturilor din exploatare, acestea crescând cu 500 de milioane, ajungând la 1,7 miliarde de lei.

„Am început anul în forță, implementând planul nostru de creștere a activității băncii și susținere a economiei naționale, în ciuda climatului volatil și incert atât pe piețele financiare internaționale, cât și pe plan intern. Suntem bine capitalizați – atât prin încorporarea profitului anului precedent, cât și prin sumele atrase recent în cadrul emisiunii de obligațiuni de pe piețele internaționale – și pregătiți să susținem economia și clienții. În plus, creșterea consistentă a depozitelor, a creditelor noi și a bazei de clienți ne arată încă o dată poziția bună de care beneficiem în piață. Investim în oameni, tehnologie, securitate și rețea, avem planuri pentru creșterea cotei de piață”, spunea Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, la începutul lunii mai.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate