News

ING Bank oferă gratuit acest produs. Mulți și-l doresc, dar costa enorm. Totul se poate obține foarte simplu

ING Bank oferă gratuit acest produs. Mulți și-l doresc dar costa enorm. Totul se poate obține foarte simplu

ING Bank a lansat o nouă campanie care vine în ajutorul celor tineri, dar și a seniorilor. Totul se face online, nu trebuie să mergi la ghișeu.

Pandemia de coronavirus și, de peste un an, războiul de la graniță au adus multă incertitudine. În timp ce unii nu sunt afectați aproape deloc, timpurile acestea tulburi își lasă amprenta asupra altora.

Astfel de timpuri pot afecta psihicul unora și, din păcate, și percepția asupra propriei persoane. Totuși, felul în care ne vedem nu ne este detrimental doar fizic, ci și financiar.

În acest context, ING Bank a lansat un calculator prin care poți afla cât cheltuiești atunci când nu te iubești. Calculatorul se poate găsi aici, și tot ce trebuie să faci este să răspunzi sincer la cele zece întrebări care îți vor fi puse.

La final, vei afla aproximativ suma pe care ai cheltuit-o în ultimul an pentru a compensa stările proaste în care nu ți-a plăcut de tine.

„Sumele sunt calculate în funcție de răspunsurile tale și au la bază cheltuieli estimate declarate de respondenți într-un studiu cantitativ. Studiul a fost realizat împreună cu compania Mercury Research pe un eșantion reprezentativ de 614 de persoane, în decembrie 2022.

Acest calculator nu reprezintă un tool de diagnostic al unor probleme emoționale, ci un prilej de conștientizare a unor comportamente financiare nesănătoase”, spune ING Bank.

ING Bank oferă gratuit îndrumare financiară

După ce ai aflat răspunsul, vei avea posibilitatea să alegi îndrumarea emoțională sau îndrumarea financiară.

Îndrumarea emoțională este în parteneriat cu rețeaua privată de sănătate Regina Maria. Vei găsi numărul unui hotline gratuit pentru atunci când ai o stare care te copleșește – 0371 509 973.

De asemenea, poți beneficia de reduceri la ședințele de terapie individuale (20%) sau de grup (40%).

Dacă alegi îndrumarea financiară, atunci vei putea beneficia de coaching financiar gratuit. Aici vei putea discuta cu un coach despre cum poți face bani, cum îi poți administra, cum să îi cheltuiești sau cum să te raportezi la ei. Ședințele sunt confidențiale.

„Dacă te trezești că te gândești „Nu sunt suficient. Nu țin pasul. Nu merit mai mult. Nu îmi place cum arăt.” Ne pare rău că treci prin asta. Însă calculatorul ăsta e pentru tine.

Știi că atunci când nu te iubești, te irosești. Dar știi și că dai mai mulți bani pe chestii care nu-ți fac bine?

Completează chestionarul și vezi cam cât te costă să nu te placi. În bani. În banii tăi.

Și apoi vezi cum te sprijinim noi să faci primii pași ca să-ți fie mai bine cu tine. Totul în colaborare cu specialiști de la Regina Maria și Banometru”, arată banca.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate