News

Ilinca Vandici, umilită la maxim de noua iubită a soțului său, Andrei Neacșu. Cine este tânăra superbă și ce i-a cerut urgent prezentatoarei Kanal D: A spus că va face totul public

Ilinca Vandici umilită la maxim de noua iubită a soțului său Andrei Neacșu. Cine este tânăra superbă și ce i-a cerut urgent prezentatoarei Kanal D A spus că va face totul public

Ilinca Vandici degeaba a încercat să joace teatru în fața publicului. Ceea ce mulți anticipau s-a întâmplat acum. Se pare că vedeta Kanal D trăiește un adevărat coșmar în căsnicie de mai bine de doi ani. Soțul său, Andrei Neacșu și-ar fi găsit atunci o nouă iubită sau chiar mai multe. Aceasta a decis să-i ierte tot.

De dragul aparențelor, Ilinca Vandici a ales să pozeze mereu în femeia fericită cu familia perfectă, obligându-și astfel partenerul de viață să rămână în căsnicie. Doar că acesta nu a mai suportat și de câteva luni s-a mutat de acasă. Iar noua lui iubită, care ar fi o tânără superbă a pus piciorul în prag și nu mai acceptă situația.

Ilinca Vandici nu vrea să divorțeze și încă mai speră ca Andrei Neacșu să se întoarcă acasă, deși a făcut-o de râs în fața întregii țări. Nimeni nu înțelege de ce prezentatoarea acceptă asemenea umilință. Să fie vorba despre bani?

Ilinca Vandici, sunată de amanta soțului

„Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca.

Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, au dezvăluit surse apropiate din anturajul celor noi pentru Click!.

Cert este că deși Ilinca Vandici a recunoscut în sfârșit că s-a separat de soțul său, ea tot nu vrea să accepte divorțul. Continuă să locuiască împreună cu soacra sa în Tunari și își roagă constant soțul să revină în brațele ei. Doar că acesta are alte planuri și nimeni nu a reușit să-l înduplece.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate