News

Am aflat care este motivul real pentru care Ilinca Vandici este obligată să divorțeze de Andrei Neacșu. Vedeta Kanal D a vrut să țină totul secret

Am aflat care este motivul real pentru care Ilinca Vandici este obligată să divorțeze de Andrei Neacșu. Vedeta Kanal D a vrut să țină totul secret

Ilinca Vandici a recunoscut public că ea și soțul său, Andrei Neacșu au ales să meargă pe drumuri separate. De altfel, informația a apărut în presă de luni bune, dar a fost negată cu vehemență de prezentatoarea Kanal D. Mai mult, aceasta a încercat să acopere toate zvonurile cu o serie de fotografii în care apare alături de cel cu care a avut o relație stabilă în ultimii șase ani.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să se căsătorească la scurt timp de la prima întâlnire și asta pentru că ea rămăsese însărcinată. Povestea părea a fi una frumoasă, dar sursele News18.r0 spun că între cei doi au apărut probleme chiar de la începutul căsniciei. Acesta a fost și motivul pentru care vedeta Kanal D a și trecut printr-o stare depresivă la scurt timp după ce a născut.

Andrei Neacșu este recunoscut pentru pasiunea lui intensă pentru femei. Acesta nu a reușit să-i fie fidel niciunei iubite. De altfel, el a mai fost căsătorit o dată, cu Corina Bogaciu care a cerut divorțul rapid din cauza faptului că bărbatul o înșela.

Motivul real pentru care Ilinca Vandici este obligată să divorțeze

Chiar dacă Ilinca Vandici s-a arătat dispusă să-i ierte soțului său toate derapajele, acesta a ales să locuiască singur și să iasă cu tot mai multe domnișoare de Dorobanți. În prezent, una i-ar fi pus inima pe foc, așa că pare decis să și divorțeze. Prezentatoarea Kanal D a încercat să-și salveze căsnicia, a rămas să locuiască în continuare cu soacra, dar nimic nu l-a înduplecat pe tatăl fiului său. Așa că divorțul este inevitabil.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a transmis Ilinca Vandici, pe Instagram.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate