News

Idilă secretă la Survivor România! Atingeri interzise între doi Războinici. El are iubită acasă

Idilă secretă la Survivor România Atingeri interzise între doi Războinici. El are iubită acasă

Emisiunea ”Survivor România” de la PRO TV este plină de surprize. Recent, între doi concurenți din echipa Războinicilor au avut loc atingeri interzise.

Nu este prima dată când ceva de acest gen se întâmplă în emisiune, doar că de data aceasta, fanii au rămași complet interziși când au văzut persoanele între care au avut loc atingerile cu pricina.

Se pare că unuia dintre concurenți nu i-a mai păsat că are iubită acasă, așa că a dat frâu liber sentimentelor în cadrul emisiunii ”Survivor România”.

Cei care au urmărit ediția de luni seara știu deja despre cine este vorba. Pentru ceilalți care nu s-au uitat la emisiune, este vorba despre Andreea Moromete și Andrei Neagu. Apropierea celor doi i-a pus pe gânduri pe toți, indiferent că sunt colegi de echipă sau cei de acasă.

O nouă relație la ”Survivor România”

Lucrurile nu ar fi fost deloc dubioase dacă amândoi concurenții erau singuri, însă Andrei Neagu are deja o parteneră de viață, în timp ce Andreea Moromete este singură.

Camerele video i-au surprins pe cei doi, în timpul nopții, când restul colegilor dormeai. Mângâierile și atingerile respective face să pară că între cei doi exisă mai mult decât o prietenie.

Rămâne de văzut dacă iubita lui Andrei Neagu va accepta un astfel de comportament din partea partenerului ei.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate