News

Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România. Andreea Moromete de la Războinici, în prim plan. Detalii din culise (SURSE)

Am aflat cine va fi eliminat de la Survivor România. Andreea Moromete de la Războinici în prim plan. Detalii din culise SURSE

Pentru că audiența sezonului 4 Survivor România nu s-a ridicat la nivelul celui precedent, cei de la PRO TV încearcă să găsească soluții pentru a capta mai mult atenția publicului. În prezent, tot mai mulți români aleg să se uite la America Express și de puține ori reality show-ul de la Antena 1 a fost lider de audiență.

Începând cu această săptămână, Daniel Pavel a anunțat că se schimbă regulile de la Survivor. Au loc două jocuri pentru imunitate, iar la final publicul va trebui să aleagă dintre toți cei propuși pentru eliminarea. Seara de luni s-a încheiat cu înfrângerea Faimoșilor, care și-au trimis nu trei, ci patru colegi la vot.

Cine va fi eliminat de la Survivor România

Ada Dumitru și DOC au câștigat colanele de imunitate și i-au propus pe Kamara și Carmen Grebenișan, iar votul echipei s-a îndreptat spre Bianca Patrichi și Remus Boroiu.

Cel de-al doilea joc pentru imunitate va avea loc în această seară, dar contul anonim de Instagram Viperele Vesele a aflat deja rezultate. Războinici vor pierde, iar colanele individuale vor merge la Andreea Moromete și Andrei Krișan. Propunerea echipei va din nou Codruța Began, iar celelate voturi vor merge către Alexandra Ciomag și Andrei Neagu, care este cel mai slab concurent din show (VEZI CLASAMENTUL AICI).

Andreea Moromete a fost în prim plan ediția trecută. Aceasta s-a enervat foarte tare din cauza Alexandrei Ciomag pe care o consideră falsă și figurantă și susținea ea vorbește tot timpul numai ca să iasă în evidență. Așa că votul ei era destul de evident,

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate