News

Cine este cu adevărat Codruța Began de la Survivor România și ce rol are ea în show. Bărbatul celebru cu care este căsătorită Războinica

Cine este cu adevărat Codruța Began de la Survivor România și ce rol are ea în show. Bărbatul celebru cu care este căsătorită Războinica

Codruța Began este una dintre concurentele care au acceptat să participe la ediția din acest a emisiunii „Survivor România”. Ea face parte din echipa Războinicilor și nu mulți sunt cei care știu detalii despre viața sa.

Clujeanca Codruța Began a acceptat provocarea de a participa la „Survivor România 2023” și de a face parte din echipa Războinicilor. Ea locuiește mai mulți ani în Constanța, acolo unde activează ca profesor de educație fizică și sport, instructor aerobic și antrenor personal de fitness.

Cu toate că are 47 de ani, ea este într-o formă de invidiat și a plecat la emisiunea tip concurs cu gândul de a câștiga trofeul. Totuși, ea spune că are mari temeri.

„Am două frici: una este să nu mă fac de râs și să-i fac pe cei care mă susțin să fie mândri de mine și mi-e frică să nu mă accidentez, pentru că oricui i se poate întâmpla, ca să pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit”, a spus Codruța Began.

Ea a mai spus că un alt minus pe care îl are este lipsa soțului și a celui mic.

„Soțul și copilul meu. Sunt sufletul meu! Asta îmi va lipsi foarte mult”, a mai spus ea.

Codruța Began a precizat și care sunt atuurile ei în competiție și spune că este puțin mai experimentată decât colegii ei.

„Iar psihic cred că datorită vârstei sunt puțin mai experimentată decât colegii mei. Acum vom vedea, nu știu ce surprize ne rezervă această provocare”, a mai spus ea.

Codruța Began este căsătorită cu un voleibalist cunoscut

Concurenta de la „Survivor România 2023” este căsătorită cu Radu Began, un fost mare jucător de volei din România. În prezent, el este antrenorul secund al național feminine de volei a României. De asemena, ea are și un băiat care și-a serbat anul trecut majoratul.

„Avem băiat major !!! Nu știe că mi-a oferit cea mai frumoasă zi din viața mea acum 18 ani când s-a născut, iar eu nu știu cum să-i mulțumesc pentru asta. Uneori sunt prea aspră, iar alteori sunt prea protectivă, asta din dorința de a-l ști în siguranță. Îmi doresc pt el sănătate și noroc ca să-și poată realiza aspirațiile. Te iubim, dragul nostru, mai mult decât știi!”, a fost mesajul pe care aceasta i l-a adresat în luna iulie.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate