News

Gina Pistol se desparte de Smiley? Anunțul artistului i-a dat tot Universul peste cap: „E o chestie la care am convenit împreună”

Gina Pistol se desparte de Smiley Anunțul artistului i-a dat tot Universul peste cap E o chestie la care am convenit împreună

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape șapte ani și cu toate că nu mulți au crezut în relația lor, iată că astăzi formează o familie și chiar au și o fetiță împreună. Însă de când a născut, prezentatoarea Chefi la Cuțite a traversat multe perioade complicate. Aceasta s-a plâns periodic pe rețelele de socializare de stres și de numeroasele problemele de sănătate cu care s-a confruntat din această cauză.

Un motiv l-a reprezentat și faptul că aceasta a fost obligată să se izoleze practic. Ea a rămas cu micuța Josephine acasă și nu a mai avut niciun fel de activitate, în timp ce Smiley și-a văzut în continuare de carieră. Gina Pistol chiar dezvăluia într-un interviu, acordat cu ocazia lansării noului film Ramon că se simte ciudat când vede atâta lume în jur pentru că s-a obișnuit cumva izolată de lume, în casa iubitului său, unde locuiește.

Vestea care i-a dat Ginei Pistol tot Universul peste cap

Vedeta s-ar fi plâns unor apropiați și că nu ar primi suficientă atenție și că și-ar dori mai mult timp exclusiv cu partenerul său de viață. Doar că acum a primit o veste care i-a dat tot universul peste cap. Părinții lui Smiley și-au cumpărat o casă chiar lângă el, ceea ce înseamnă că vor putea să-și viziteze nepoata tot mai des.

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, a spus Smiley într-un interviu pentru Revista Unica.

Conform surselor ReviewPeBune.ro, Gina Pistol nu este deloc fericită cu acest anunț pentru că soacra ei este destul de autoritară, iar faptul că va fi atât de aproape de ea și Smiley o sperie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Desigur că deja au apărut zvonuri de despărțire, însă acestea sunt prezent de șapte ani, iar cei doi rezistă în ciuda tuturor.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate