News

Celebra Bibi a semnat cu Smiley! Ce va face tânăra superbă cu peste 1 milion de abonați pe Youtube

Celebra Bibi a semnat cu Smiley Ce va face tânăra superbă cu peste 1 milion de abonați pe Youtube
19 dec. / 20:11

BiBi, una dintre cele mai iubite prezențe din mediul online, lansează un nou HIT pentru comunitatea sa. “Mai stai” este o poveste de dragoste în care partenerii găsesc perfecțiunea în celălalt. Ea a semnat acum mai mult timp cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley, de care se ocupă în special fratele artistului, Filip Maria.

Piesa nu urmează rețeta muzicală tradițională a pieselor lente de dragoste, ci vine cu un beat fresh, care te face să și dansezi, nu numai să fredonezi versurile. Totodată, piesa reprezintă și finalul primului E.P. creat de artistă în studiourile HaHaHa Production.

Imaginea fresh a artistei continuă să impresioneze, atât prin direcția de fashion abordată, cât și prin videoclipul visualizer pe care aceasta l-a pregătit pentru piesă. Cei mai loiali fani ai lui BiBi, supra-numiți și “BiBișorii” deja au preluat sunetul pe TikTok, acesta înregistrând aproape 1000 de videoclipuri înainte ca piesa să fie lansată.

Bibi vrea să dea lovitura cu noua ei piesă

“Mai stai este una dintre piesele în care am pus mult suflet și abia așteptam să o lansez. Am primit deja aprecieri din partea comunității mele și sunt încrezătoare că va fi bine primită de către toată lumea. Este o piesă cu care poți rezona fie că ai 18, 30 sau 50 de ani: fiecare dintre noi ne dorim să ne găsim partenerul și să stăm cu el până la final.”, declară BiBi despre “Mai stai”.

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Roton Music. Muzica a fost creată de Filipescu Flavius, Vlad Cireșan, Roland Kiss, Bianca Mihaela Lixandru și Giuliana Văduva. De producție și de mix s-au ocupat Roland Kiss și Lucian Nagy, iar de visualizer s-a ocupat Alex Bokor de la Genial Production.

Tags:
Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate