News

Gina Pistol este din nou însărcinată? Iubita lui Smiley a vrut să se afle totul de la ea: Vreau să mă bucur…

Gina Pistol este din nou însărcinată Iubita lui Smiley a vrut să se afle totul de la ea Vreau să mă bucur...
21 mart. / 06:23

Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere în urmă cu o lună, când a anunțat pe contul său de Instagram că și-a dat demisia de la Antena 1 și că nu va mai prezenta Chefi la Cuțite. A spus atunci că vrea să se concentreze pe creșterea micuței Josephine și că va reveni în televiziune mai târziu.

Au apărut imediat numeroase speculații. O parte din fani au fost de părere că iubita lui Smiley este însărcinată pentru a doua oară și că de aceea a decis să ia o pauză. Având deja 42 de ani, este mai greu de dus o sarcină.

Este Gina Pistol însărcinată cu al doilea copil?

De cealaltă parte, presa a speculat că Gina Pistol ar urma să semneze cu PRO TV și că motivul plecării de la Antena 1 după șapte ani de colaborare a fost legat de bani. Salariul ei pentru Chefi la Cuțite a rămas același, iar Smiley ar fi considerat că este prea puțin pentru munca depusă și și-a sfătuit partenera să se axeze mai degrabă pe cariera de influencer momentan.

Pentru a pune punct tuturor speculațiilor care s-au născut în jurul ei, Gina Pistol a dat o declarație pentru publicația Click! prin intermediul căreia vrea să facă lumină odată pentru totdeauna.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO-TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol, pentru Click!.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate