News

Filmul de pe Netflix care a făcut ravagii în trending! A fost numărul 1 în foarte multe țări. Are un final pe care nimeni nu-l va ghici

Filmul de pe Netflix care a făcut ravagii în trending A fost numărul 1 în foarte multe țări. Are un final pe care nimeni nu-l va ghici

Pe Netflix găsești multe filme și seriale, ceea ce ar putea îngreuna căutarea atunci când nu știi la ce să te uiți.

Producțiile de pe Netflix sunt pentru toate gusturile și este cam imposibil să nu găsești ceva care să-ți placă. De exemplu, dacă ești fan al genului  thriller psihologic, atunci ai ajuns unde trebuie. Acest film nu trebuie deloc ratat.

Este vorba despre filmul Fractured, disponibil pe Netflix, care a atras foarte mult atenția celor care au abonament pe platformă.

Filmul spune povestea lui Ray Monroe, un bărbat care își duce soția și fiica la un spital pentru un control medical de rutină. Cu toate acestea, când fiica sa cade și se rănește, Ray își dă seama rapid că ceva nu este în regulă.

În timp ce Ray încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fiica sa, începe să bănuiască faptul că personalul spitalului îi ascunde ceva. Cu fiecare nouă informație pe care o descoperă, situația devine din ce în ce mai confuză, iar Ray începe să-și pună la îndoială propria sănătate mintală.

Fractured, filmul de pe Netflix care este foarte intrigant

Unul dintre motivele pentru care Fractured este atât de intrigant este folosirea magistrală a suspansului și a tensiunii. Filmul îi ține pe spectatori pe marginea scaunelor pe măsură ce investigația lui Ray îl duce tot mai adânc într-o rețea de minciuni și înșelăciuni.

Filmul se remarcă, de asemenea, prin interpretările sale puternice, în special a lui Sam Worthington în rolul principal. Portretul lui Worthington al lui Ray este nuanțat și convingător, reușind să transmită cu subtilitate și pricepere sentimentul tot mai mare de paranoia și disperare al personajului.

Fractured se remarcă, de asemenea, prin temele legate de identitate și percepție. Pe măsură ce Ray se străduiește să descopere adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat fiicei sale, el începe să își pună la îndoială propriile amintiri și percepții ale realității. Această temă este explorată într-un mod atrăgător și provocator și adaugă un strat suplimentar de profunzime și complexitate filmului.

În general, Fractured este un film captivant și palpitant care merită vizionat. Utilizarea expertă a suspansului, interpretările puternice și temele captivante îl fac să fie un film de excepție în genul thrillerului psihologic.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate