News

Faimoșii vor pierde astăzi jocul de imunitate. Am aflat deja cine sunt cele trei vedete propuse pentru eliminare. Surprize pe bandă

Faimoșii vor pierde astăzi jocul de imunitate. Am aflat deja cine sunt cele trei vedete propuse pentru eliminare. Surprize pe bandă

Așa cum s-a întâmplat și în urmă cu o săptămână, Faimoșii pierd jocul pentru imunitate, iar Războinicii reușesc să se impună în cel de-al doilea joc. Episodul nu a fost încă difuzat pe PRO TV, dar Viperele Vesele a aflat din nou rezultatul și l-a făcut public, spre disperarea celor de la PRO TV.

Așadar Războincii câștigă cel de-al doilea joc pentru imunitate și vor merge liniștiți în consiliu. În urmă cu doar o zi, ei au pierdut și au trei colegi care sunt în pericol să plece acasă. Este vorba despre Alexandra Ciomag, Codruța Began și Alexandra Porkolab, care are probleme de sănătate.

Cine sunt Faimoșii propuși pentru eliminare

Viperele Vesele au anunțat deja și cine sunt cei doi câștigători de colane de imunitate individuală la Faimoși. Este vorba despre Carmen Grebenișan și Remus Boroiu, care în urmă cu o săptămână fuseseră nominalizați să plece acasă.

Propunerea colectivă a echipei va fi Ada Dumitru, iar Kamara și Bianca Patrichi ceilalți doi numiți de colegii cu imunitate. Vezi CLASAMENTUL SURVIVOR 2023 actualizat AICI.

@viperele___vesele
„Jocul de marți, jocul pentru imunitate, la Survivor România 2023, va fi câștigat de Războinici, cu scorul de 10-5.
Carmen și Remus câștiga colanele de imunitate.
În Consiliul de nominalizare Ada va fi propunerea colectivă a echipei Faimosilor, Carmen îl va propune pe Kamara și Remus o va propune pe Bianca.”
@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate