News

Ești client ENEL ori E.ON? Anunț de ultimă oră despre facturi: cum pot fi plătite corect. Altfel veți achita sume în plus

Ești client ENEL ori E.ON Anunț de ultimă oră despre facturi cum pot fi plătite corect. Altfel veți achita sume în plus

Ești client ENEL ori E.ON? Ar fi bine să știi ce se va întâmpla cu facturile tale, astfel încât să plătești suma exactă în funcție de consumul tău.

O informare interesantă vine de la E.ON România. Totuși și clienții ENEL ori ENGIE ar fi bine să țină cont de ea. Toate cele trei companii le pun la dispoziție clienților o aplicație pe care o pot instala pe telefonul mobil.

Ce se parte face prin intermediul acestei aplicații? E.ON spre exemplu spune că fiecare client în parte își poate gestiona eficient facturile la energie, în funcție de instituția la care lucrează.

În aplicație se văd facturile complete, istoricul lor, dar și cele care au fost achitate ori neachitate. De asemenea, clienții au șansa de a administra mai multe locuri de consum, cu o simplă apăsare pe ecran.

Ce trebuie să știe clienții ENEL, E.ON și ENGIE

Tot prin aplicația pusă la dispoziție de E.ON România se poate transmite și indexul, totul fiind gratuit. Iar clienții care au nedumeriri pot contacta serviciul clienți.

„Nu trebuie să îți faci griji. Pentru astfel de situații, asigură-te că ai o convenție de consum actualizată. Astfel, factura ta de estimare, va fi mai apropiată de consumul real. Vezi la ce te mai ajută convenția de consum aici.

𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚̆! 𝐈𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐚 𝐄.𝐎𝐍 𝐌𝐲𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬̧𝐢 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐳𝐢 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭̧𝐢𝐚 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐞𝐳𝐢! Facturi cu informații complete, ușor de gestionat; Ai acces la istoricul facturilor: achitate și neachitate; adaugi și administrezi multiple locuri de consum; Transmiţi indexul prin autocitire; Serviciu gratuit; Disponibil 24/7”, se arată în anunțul celor de la E.ON România.

ENEL și ENGIE le oferă de asemenea clienților oportunitatea de a transmite lunar indexul prin intermediul aplicațiilor lor, astfel încât factura la energie ori gaze să fie cea corectă la finalul fiecărei luni.

 

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate