News

Ești client ENEL? Atunci evită să folosești acest obiect din casă. Îți poate crește masiv factura la curent fără să-ți dai seama

Ești client ENEL Atunci evită să folosești acest obiect din casă. Îți poate crește masiv factura la curent fără să-ți dai seama

Ai contract cu ENEL și vrei să plătești o factură lunară la curent cât se poate de decentă? Ai grijă la cum folosești anumite obiecte din casă, pentru că pot face diferența.

ENEL România vine cu sfaturi esențiale pentru clienții săi. Reprezentanții companiei spun că trei obiecte din casă pot fi decisive atunci când vine vorba de factura la energie.

Astfel, mașina de spălat vase e prima pe listă. Acesta, recomandă ENEL România, trebuie utilizată doar când este plină. În acest mod reducem consumul de apă și de energie, iar stilul nostru de viață devine sustenabil.

Atenție și la cât de des calci hainele. Mai bine aștepți să calci toate hainele deodată, decât să repeți operațiunea de mai multe ori. În acest mod reduci consumul la energie.

Fierul de călcat consumă și el curent, poate chiar mai mult decât am fi crezut. Iar un alt electrocasnic ”periculos” când vine vorba de facturi e chiar faimosul cuptor cu microunde.

Sfatul ENEL România pentru clienții săi

ENEL România explică eficiența sa, dar și consumul pe care trebuie să îl știm foarte bine. Totodată, compania vine și cu alte sfaturi esențiale pentru clienții săi.

„Cuptoarele cu microunde sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic pentru încălzirea mâncărurilor. Utilizarea acestora în locul cuptoarelor tradiționale sau a plitelor poate reduce semnificativ consumul de energie. Totuși, este important să folosim aceste aparate doar când este necesar și, în principal, pentru încălzirea mâncărurilor.

Enel se poziționează ca un partener de încredere în tranzitia către un viitor sustenabil, oferind nu doar energie curată, dar și soluții și sfaturi practice pentru a ne îmbunătăți obiceiurile de consum. Responsabilitatea și inteligenta în utilizarea resurselor energetice devin astfel elemente centrale în strategia companiei pentru un viitor fără emisii de carbon.

Prin adoptarea unor gesturi simple, dar responsabile, în utilizarea energiei, fiecare dintre noi poate contribui activ la protejarea mediului înconjurător și la construirea unui viitor sustenabil. Enel ne stă alături în acest demers, oferindu-ne instrumentele și informațiile necesare pentru a face alegeri informate și responsabile. #FiiSmartPeEnergie și haideți împreună să construim o lume mai curată și mai verde!”, au anunțat cei de la ENEL România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate