News

ENGIE preia clienții ENEL România? Anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu facturile la curent și ce decizie a luat compania

ENGIE preia clienții ENEL România Anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă cu facturile la curent și ce decizie a luat compania

ENGIE și ENEL România, alături de E.ON sunt unele dintre cele mai apreciate companii care oferă servicii de energie electrică și gaze în România.

Evident, fiecare companie în parte are programele ei demarate, dar și oferte atractive pentru clienți. De această dată, ENGIE vine cu un anunț care i-ar putea pune pe gânduri inclusiv pe clienții ENEL.

Nu ar fi exclus ca mulți să aleagă să se reorienteze având în vedere oferta pusă la dispoziție de companie. ENGIE anunță că va contribui la eforturile Saint-Gobain România de reducere a emisiilor de carbon.

În acest sens, se vorbește despre dezvoltarea unui parc fotovoltaic care are ca scop furnizarea de energie verde. Iar având în vedere poluarea și dorința oamenilor de a avea facturi mai mici și de a se baza pe energie verde, cel mai probabil mulți vor fi tentați de acest aspect.

Anunțul făcut de ENGIE România pentru clienții săi

„Cu o capacitate instalată de 8,6 MWp, parcul va fi compus din 15.760 module de panouri fotovoltaice, 80 de invertoare și stringuri și o structură metalică de tip tracker pentru susținerea panourilor și a invertoarelor. Panourile fotovoltaice montate la sol vor asigura o parte importantă din necesarul de energie electrică al fabricii de sticlă de la Călărași, fiind evitate peste 2.400 tone CO2 pe an.

Prin dezvoltarea acestui parc fotovoltaic și prin furnizarea de energie verde, ENGIE Romania va contribui la eforturile Saint-Gobain România de reducere a emisiilor de carbon, producția anuală de energie verde fiind estimată la peste 14.000 MWh/an”, se arată în anunțul celor de la ENGIE România.

Să nu uităm că pe lângă asta, compania mai are și oferte pentru cei care vor să investească în panouri fotovoltaice, sau în așa numitele casele verzi. Astfel, dacă vrei o factură mai mică și o casă prietenoasă cu mediul, mai bine ții cont de oferte.

Tags:
Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate