News

ENEL, anunț oficial pentru toți clienții. E valabil în aproape toată țara. Și cei care au contract cu E.ON sunt vizați

ENEL anunț oficial pentru toți clienții. E valabil în aproape toată țara. Și cei care au contract cu E.ON sunt vizați

ENEL România își dorește să investească și mai mult și să atragă un număr record de clienți. De această dată, ultimul anunț cu siguranță îi va face fericiți pe mii de români.

ENEL România a decis să își extindă stațiile de încărcare pentru mașinile electrice. Astfel, cei care călătoresc prin România și au nevoie de o încărcare rapidă, au de unde alege.

Mai mult de atât, pentru ca lucrurile să fie simple pentru oricine, ENEL a lansat și o platformă prin care oricine poate afla facilitățile ENEL X Way.

De asemenea, clienții pot să arunce o privire și pe o hartă interactivă. Aceasta afișează în timp real disponibilitatea stațiilor de încărcare din rețeaua celor de la ENEL.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să îți încarci mașina, nu mai pierzi tip căutând o stație de încărcare și alte câteva minute așteptându-ți rândul.

Anunțul făcut de cei de la ENEL România

Vei afla în timp real la ce stație poți merge, ce stație este liberă și nu numai. ENEL le promite și alte surprize plăcute atât companiilor cât și instituțiilor prin intermediul aplicației sale.

”De astăzi, te așteptăm pe website-ul https://enelxway.com/ro/ro, care integrează toate soluțiile de mobilitate electrică oferite de Enel X Way în România pentru acasă, companii și instituții. Platforma oferă date despre facilitățiile aplicației Enel X Way, precum și o hartă interactivă care afișează disponibilitatea în timp real a stațiilor de încărcare din rețeaua Enel X Way. Te invităm să descoperi mai multe pe website”, se arată în anunțul făcut de cei de la ENEL România.

Să nu uităm că și cei de la E.ON au luat o decizie similară și au anunțat extinderea stațiilor de încărcare atât în București cât și în alte orașe mari din țară. Astfel, oricine are o mașină electrică are unde alege când vine vorba de încărcare.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate