News

Adevărul nespus despre Irina Nicoale, membra renegată a trupei A.S.I.A. Ce a ajuns să facă aceasta pentru bani la 44 de ani

Adevărul nespus despre Irina Nicoale membra renegată a trupei A.S.I.A. Ce a ajuns să facă aceasta pentru bani la 44 de ani

În urmă cu 25 de ani, Irina Nicolae era privită ca lider al trupei A.S.I.A. și asta pentru că ea era cea mai vocală. Însă mai exista un motiv, poate cel mai important dintre toate. Managerul proiectului, Florin Ionescu era iubitul ei, iar Adrian Ordean, cel care compunea muzica fetelor era bun prieten cu acesta.

Irina Nicolae a cântat timp de șase ani în trupa A.S.I.A., iar apoi a decis să plece. În viața ei a apărut milionarul Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, cu care s-a și căsătorit. S-a mutat la Budapesta, a renunțat la muzică și în anul 2018 a devenit și mamă.

Irina Nicoale a ales o viață discretă, dar asta și pentru că soțul i-a impus acest lucru. Așa că ieșirea ei în aceste zile a lăsat pe toată lumea mască. Trupa A.S.I.A. se renunește și va cânta la Sala Palatului într-un concert aniversar. Formula care va concerta este formată din Anca Neacșu, Sorana Darclee, Iana Novac și Anemona. De-a lungul timpului, componența trupei a suferit multe transformări.

Irina Nicolae s-a arătat foarte deranjată că nu a fost inclusă și ea în trupă pentru a concerta, în locul ei fiind preferată Iana. Totuși, fosta cântăreață a renunțat la muzică și duce o viață de prințesă la Budapesta. Ce face ea pentru bani la 44 de ani? Este soția lui Marius Vizer și cam atât, conform surselor ReviewPeBune.ro.

Sorana a spus adevărul despre Irina Nicolae

Sorana s-a enervat foarte tare după ce fosta colegă le-a acuzat că nu au chemat-o la reuniune și a pus-o la zid, oferind informații extrem de interesante pentru public.

„În ultima perioadă s-au iscat tot felul de supoziții și păreri. Fiecare om are dreptul la o părere, zic totuși că e mai bine să ne formăm păreri în cunoștință de cauză. Trupa A.S.I.A. a ales discreția chiar și la conferința de presă și ne-am focusat atenția asupra revenirii acestei trupe pe piața muzicală.

Trupa a avut de la bun început doi manageri care au gândit întregul proiect. Unul a ales să rămână în studio și să ne scrie muzica, el fiind și fondatorul trupei, Adrian Ordean, iar celălalt, Florin Ionescu, a ales să să-și sacrifice viața privată alergând cu noi peste tot în țară și în străinătate. Au decis întotdeauna pentru noi, iar experiența lor a fost benefică pentru trupă. Așa au decis și acum. Trupa A.S.I.A. se reface pentru a concerta pe o perioadă nedeterminată.

Am văzut la Alege A.S.I.A. cât de dorit era un loc în trupă. Peste 7.000 de fete s-au prezentat peste tot în țară, iar Alina Crișan a fost cea care a câștigat un concurs atât de greu. Au plecat fete și au fost înlocuite de alte voci și personalități care s-au integrat în acest concept. Alexandra Potora a fost prima fată care a venit în locul Anemonei.

Apoi Silvia în locul Ancăi Neacșu și în final Iana Novac în locul Irinei. Cu Iana Novac a fost formula care a continuat încă 3 ani după ultima schimbare.

Au urmat 15 ani de pauză timp în care fiecare dintre noi și-a continuat cariera. Sylvia a rupt radiourile cu Dj Rynno, Alina este parte din Direcția 5 și chiar acum sunt în turneu. Alexandra locuiește în State și are propria firmă de cosmetice vegane aprobate de Leaping Bunny (ceva de vis ). Eu am cântat și am scris muzică alături de bandul meu, The Mates, iar de 5 ani, așa cum știți, pictura a devenit o mare parte din viața mea.

Toate fetele au fost și sunt pentru totdeauna parte din trupa A.S.I.A. Dar A.S.I.A. continuă! După 15 ani de pauză și 25 ani de la fondarea trupei (mai exact 24 ani ) ne-am reunit în formula aceasta, pe care o iubim, cu Iana Novac. Noi ne suntem surori. Nu avem nimic de demonstrat una în fața celeilalte. Ne știm toate poveștile și secretele pentru că avem încredere una în cealaltă. Știm să ne apărăm, să ne ajutăm și să ne iubim”, a scris Sorana pe rețelele de socializare.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate