News

După scandalul cu Survivor România, Kanal D vrea să îngroape definitiv PRO TV! Ce rol fatal va avea Bianca Drăgușanu

După scandalul cu Survivor România Kanal D vrea să îngroape definitiv PRO TV Ce rol fatal va avea Bianca Drăgușanu
16 mart. / 20:00

Kanal D a adus în România formatul Survivor România și a reușit audiențe record cu el. Tocmai când pregătea sezonul cu numărul 3, cei de la PRO TV au reușit să negocieze dur cu turcii de la Acun Medya și le-au suflat emisiunea. A fost o lovitură sub centură, însă iată că acum lucrurile se întorc.

PRO TV și-a relansat celelalte posturi din trust, dar momentan cu audiențe modeste. Cei din grupul Dogan pregătesc lansarea Kanal D2 și speră să își învingă rivalii în audiențe, iar Bianca Drăgușanu va avea un rol decisiv în asta.

Odată cu lansarea Kanal D2, grupul Dogan Media International face un nou pas strategic transferând din mediul Digital pe TV cele mai interesante producţii care au deja un impact major asupra publicului din mediul online. Kanal D2 stabileşte astfel o conexiune puternică între comunitățile consumatoare de TV și online, oferind conținut fresh, exclusiv şi acoperind diferite domenii de interes, de la muzică, povești de viață și până la interviuri cu celebrități.

Cu ce vine Kanal D2 pe piață?

Începând din 7 aprilie, de vineri până duminică, de la ora 22:00, Kanal D2 va aduce în faţa publicului, pe micul ecran, episoade fresh ale emisiunilor “În Oglindă”, “Duet cu Alexandra” şi “Detectorul de minciuni”, programe care s-au bucurat deja de succes pe canalul de YouTube TheXclusive.

În fiecare vineri seară, de la 22:00, va fi difuzată emisiunea “Duet cu Alexandra”, o combinaţie reuşită de interviuri, dezvăluiri inedite şi muzică live, oferite de Alexandra Ungureanu şi invitaţii săi într-o ambianţă primitoare şi relaxantă.

“Detectorul de miciuni”, emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seară, de la 22:00, invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la detectorul de minciuni creează adevărate momente de amuzament şi relaxare, un melanj perfect pentru serile de sâmbătă.

 Interviuri pline de emoţie şi profunzime vor dezvălui publicului larg o serie de personalităţi din diverse domenii, prin interviurile realizate de Mihai Ghiţă, la “În oglindă”, în fiecare duminică, de la 22:00, la Kanal D2.

Revenim în zilele ce urmează cu mai multe detalii despre oferta de programe pe care Kanal D2, noua televiziune generalista din portofoliul Grupului Dogan Media International, o aduce publicului din 2 aprilie.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate