News

Bianca Drăgușanu a semnat cu PRO TV pentru Survivor România? Am aflat toate detaliile. Ce urmează pentru fosta blondă a lui Bote

Bianca Drăgușanu a semnat cu PRO TV pentru Survivor România Am aflat toate detaliile. Ce urmează pentru fosta blondă a lui Bote

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, reușind să mentină mereu trează atenția publicului. Invitată, în acest weekend, în platoul „Teo Show”, frumoasa vedetă a făcut o mărturisire neașteptată în legătură cu o posibilă căsătorie cu actualul partener, Gabi Bădălău, cu care are o relație de mai bine de un an de zile.

„Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor știi că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou”, i-a mărturisit frumoasa blondă lui Teo Trandafir.

Vulcanică, pasională, asumată, vedeta a recunoscut că în trecut a fost o femeie geloasă și, de câteva ori, a căutat în telefonul partenerului mesaje compromițătoare din partea altor femei, mai ales că nici ea nu a „scăpat” de „inspecția” propriului telefon din partea partenerilor ei de viață.

Bianca Drăgușanu la Survivor România?

„La un moment dat, dintr-o dată, m-am oprit să fac acest lucru, și viața mea a devenit mult mai liniștită, iar lucrurile s-au clarificat de la sine. (…) Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată, pentru că nu am făcut lucruri compromițătoare, mai ales atunci când am fost într-o relație. Probabil că în relațiile trecute, în primele două – trei luni în care ne cunoșteam unul pe celălălalt, să zicem, mai existau mici conversați cu alte persoane care puteau să deranjeze, sau nu, partenerul”, a subliniat Bianca Drăgușanu în cadrul “Teo Show”. Emisiunea poate fi urmarită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

Întrebată în trecut dacă ar participa la Survivor România, vedeta a recunoscut că a respins orice propunere în acest sens. Motivul ar fi că nu poate rezista fără cafea. În realitate, lucrurile sunt mult mai complexe.

Ea a participat la Asia Express, fiind cel mai bine plătită concurentă din istoria show-ului, doar că a cerut să plece acasă pentru că nu i-au convenit condițiile. Așa că nu se știe dacă a mai încasat vreun ban de la Antena 1 până la urmă.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate