News

Sorana Cîrstea, cea mai cruntă veste posibilă. Este mai grav decât la Simona Halep. Anunțul trist făcut de sportivă: Te doare sufletul…

Sorana Cîrstea cea mai cruntă veste posibilă. Este mai grav decât la Simona Halep. Anunțul trist făcut de sportivă Te doare sufletul...

Mulți specialiști sunt de părere că Simona Halep nu va mai reveni în circuit, cel puțin nu la nivelul arătat anul trecut. Și asta pentru că va primi o suspendare de minim un an, poate și doi, iar după această pauză lungă, va fi greu să se mai adapteze. În plus, presiunea va fi foarte mare. Fanii tenisului și-au orientat toată atenția în acest context spre Sorana Cîrstea.

Aceasta reușise două turnee foarte bune în SUA și avea mari speranțe pentru sezonul pe zgură. Doar că a început extrem de prost, pierzând meci de meci, iar apogeul a fost la Roland Garros, unde a fost eliminată chiar din primul tur de italianca Paolini.

Sorana Cîrstea a dezvăluit că nu a putut juca la nivelul său normal din cauza problemelor de sănătate. Ea fusese asistată la antrenamente chiar și de Ion Țiriac, care a venit pentru prima dată să o sprijine și a dorit să arate asta tuturor.

„Am avut probleme la stomac și din păcate m-au lăsat fără energie. Abia am putut să stau în picioare. Am încercat cât am putut. A fost ghinion pentru că, până ieri, am fost ok. Astăzi m-am trezit și nu prea eram grozav ca sănătate însă am zis că pot să duc însă nivelul de energie a fost extrem, extrem de jos. Probleme destul de mari la stomac însă, na, sunt ale vieții. Nu avem ce să facem”, a mărturisit Sorana Cîrstea pentru ProSport.

Sorana Cîrstea spune că o doare sufletul

Sportiva a transmis că a muncit foarte mult și că s-a pregătit intens pentru sezonul de zgură și că era convinsă că va ajunge mai departe la turneul francez. Ea a mai spus și că o doare sufletul că nu a reușit performanța la care visa nici de data aceasta.

„Personal mă așteptam la un Roland Garros mult mai lung, un French Open cu un rezultat mult mai bun. Sunt destul de matură în momentul de față, îmi văd de treaba mea, de munca mea. Rezulatatele vin în anumite momente, munca nu îți este neapărat rasplătită.

Asta s-a întâmplat aici la Roland Garros după ce am muncit foarte mult în ultima săptămână. Într-o zi cu probleme de sănătate pot spune că e păcat de toată munca, te doare sufletul mai ales că jucam și bine. Dar, este parte din viață. Învățăm! Așa că încerc să mă pun pe picioare.”, a mai spus tenismena.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate