News

Am aflat pe ce loc vor termina la final America Express Jean Gavril și fratele său, Dinu Gavril. Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor fi pe 2

Am aflat pe ce loc vor termina la final America Express Jean Gavril și fratele său Dinu Gavril. Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor fi pe 2

Jean Gavril și fratele său, Dinu Gavril au fost la un pas să părăsească show-ul America Express chiar miercuri seară. Cei doi au ajuns la Irina Fodor pe ultimul loc și în mod normal ar fi trebuit să plece acasă. Doar că vulturul a fost verde, așa că vor rămâne în competiție. Și încă până aproape de final.

Jean Gavril și Dinu Gavril au fost foarte apreciați de producători pe parcursul emisiunii și asta pentru că au fost extrem de competitivi și dedicați. În plus s-au certat de multe ori, iar asta înseamnă puncte în plus de audiență. Rivalitatea lui Jean cu Andreea Bălan a cântărit și mai mult.

Cei doi s-au contract încă din primul episod și nici acum, la șase luni de la finală nu se înțeleg foarte bine. După cum am anunțat deja, America Express a fost filmată până în luna iulie a anului 2022, chiar dacă se difuzează abia acum.

Pe ce loc s-au clasat la final de America Express Jean Gavril și fratele său, Dinu

Noi am aflat deja rezultatele și vă putem spune că Jean Gavril și fratele său, Dinu Gavril vor fi în show până aproape de final. El vor termina competiția pe locul 4, în timp ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor fi pe 2.

„Nu știam unde să mai fug, cum să mă mai bucur. Mergem în Guatemala!”, a declarat Jean Gavril după ce a aflat că nu va fi eliminat din show înainte de a merge în Guatemala.

Deși păreau favoriți, Puya și soția lui, Melinda vor părăsi America Express înaintea fraților. La fel și Bie Adam și mama sa, care au șocat publicul cu vocabularul lor mult prea colorat.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate