News

Dedeman vinde acest super produs la un preț minim! Toți românii și l-ar dori în casă. Patronii, frații Pavăl au vrut să fie ca un cadou pentru clienți

Dedeman vinde acest super produs la un preț minim Toți românii și l-ar dori în casă. Patronii frații Pavăl au vrut să fie ca un cadou pentru clienți

Dedeman are din nou în ofertă un produs care nu lipsește din casele românilor. Acesta este foarte ieftin în comparație cu alte produse de același fel.

Românii care sunt în căutarea unui televizor trebuie să știe că Dedeman are în ofertă astfel de dispozitive.

Este vorba despre un televizor LED Allview 24ATC6000-H, cu diagonala de 60 cm. Acesta are rezoluție HD și player media integrat. De asemenea, are un tuner digital DVB-C + DVB T/T2 + DVB S/S2 prin care vă puteți bucura de calitatea transmisiei pe ecranul cu tehnologie LED. Această tehnologie nu numai că va furniza imagini mai clare, dar emisiile de radiații sunt scăzute.

Cu ajutorul playerului media integrat, puteți reda direct conținut audio și video de pe un dispozitiv USB pe televizorul Allview, fără a fi nevoie de echipamente suplimentare. Pur și simplu conectați stick-ul USB la televizor și vă puteți bucura de vizionarea de filme, de vizualizarea fotografiilor sau de ascultarea muzicii preferate.

Televizorul acesta costă acum la Dedeman 369 de lei, redus de la 399 de lei. Oferta ține doar până la data de 31 mai 2023, în limita stocului disponibil.

Ce specificații mai are televizorul de la Dedeman?

Echipat cu tehnologii de ultimă generație, televizorul LED Allview 24ATC6000-H vă permite să retrăiți momentele preferate printr-o simplă apăsare a butonului de redare/oprire.

Fiecare scenă prinde viață cu o acuratețe excepțională a culorilor și detalii complexe. Televizorul încorporează două funcții încorporate, Motion Adaptive Noise Reduction și Content Adaptive Noise Reduction, care îmbunătățesc considerabil calitatea imaginii prin reducerea la minimum a zgomotului de fond și îmbunătățirea detaliilor fine.

Pentru o imagine mai vibrantă și mai captivantă, puteți activa funcția de îmbunătățire dinamică a contrastului în timp ce vizionați emisiunile și filmele îndrăgite. Această funcție este deosebit de benefică pentru pasionații de jocuri și pentru fanii filmelor pline de acțiune, adăugând un nivel suplimentar de intensitate vizuală experienței de divertisment.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate