News

Produsul de la Dedeman redus la doar 10 lei! Este ca un cadou pentru clienți. Oferta nu ține, însă foarte mult

Produsul de la Dedeman redus la doar 10 lei Este ca un cadou pentru clienți. Oferta nu ține însă foarte mult

Dedeman vine cu noi oferte în catalogul său. Până la finalul lunii mai, clienții au șansa să achiziționeze produse la prețuri imbatabile.

Noile oferte Dedeman îi vizează în special pe cei care stau la curte. Există numeroase promoții pentru diferite accesorii, mai mici ori mai mari, de care cu siguranță ai nevoie dacă vrei o schimbare.

Ce poți să cumperi cu 10 lei de la Dedeman? O șipcă metalică pentru gard. Aceasta este redusă de la 11,79, iar prețul este o singură bucată. Drept urmare, dacă vrei să îți faci singuri un gard, vei ajunge la o sumă rezonabilă.

Iar pentru cei care vor ca lucrurile să meargă mai repede, Dedeman le pune la dispoziție poarta metalica pietonala Thalia, universala, din fier forjat și oțel, negru. Aceasta este redusă la 520 lei, spre deosebire de prețul inițial de 638.99.

Dedeman, oferte imbatabile pentru clienții care stau la curte

Din oferta Dedeman mai face parte și o poartă metalică auto, tot din fier forjat și oțel negru. Și aici este vorba despre o reducere semnificativă. Prețul pentru acest produse este de 1.170 de lei, față de cel anterior de 1.431 de lei.

Clienții Dedeman care stau la curte se mai pot bucura și de panoul gard metalic din aceeași gamă, din același material. Un astfel de produs costă 430 de lei, prețul fiind redus de la 525 de lei.

La Dedeman mai găsim și un policarbonat celular cu trei pereți.Prețul este de 269 de lei pentru o coală, redus de la 292 de lei. În catalogul valabil până la finalul lunii mai se găsesc însă și alte produse.

Clienții pot achiziționa flori, ghivece, diferite accesorii pentru curte și grădină, iar toate beneficiază de o reducere semnificativă. Drept urmare, cei care vor să facă o serie de modificări în grădină înainte de venirea verii o pot face la prețuri cât se poate de mici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate