News

De necrezut! Câți bani va încasa Crina Abrudan pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România? Fosta vedetă Antena 1 a intrat în tabăra Faimoșilor

De necrezut Câți bani va încasa Crina Abrudan pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România Fosta vedetă Antena 1 a intrat în tabăra Faimoșilor

Crina Abrudan a acceptat să participe la emisiunea „Survivor România”, iar pentru fiecare săptămână petrecută în cadrul concursului, ea va primi o anumită sumă de bani.

În ediția de luni, 13 februarie, noi concurenți au intrat în emisiunea „Survivor România”, iar printre aceștia se află și Crina Abrudan. Fosta știristă a semnat un contract cu PRO TV, iar acum va apărea în emisiunea mult iubită de români.

Pentru fiecare săptămână cât va rezista în competiție, ea va primi o sumă de bani, care este mult mai mică decât cea pe care o primesc Vica Blochina sau Carmen Grebenișan. Fanatik spune că aceasta ar primi o sumă de bani între 1.700 și 2.000 de euro pe săptămână.

Crina Abrudan primește între 250 și 300 de euro pe zi

Potrivit informațiilor oferite de sursa anterior citată, Crina Abrudan primește, zilnic, o sumă între 250 și 300 de euro.

Suma nu este un standard pentru toți concurenții de la „Survivor România„. Se spune despre Carmen Grebenișan că ar fi singura care primește o sumă mare de bani – 5.000 de euro pentru fiecare săptămână.

Despre Vica Blochina se spune că ar câștiga 3.000 de euro pentru fiecare săptămână, iar Jorge a încasat, pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană, suma de 1.000 de euro.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate