News

Daniel Pavel, înlocuit în rolul de prezentator pentru viitorul Survivor România? Decizia neașteptată luată de PRO TV

Daniel Pavel înlocuit în rolul de prezentator pentru viitorul Survivor România Decizia neașteptată luată de PRO TV
10 iun. / 12:00

Daniel Pavel s-a căsătorit weekend-ul acesta cu frumoasa Ana Maria Popa, femeia care i-a fost alături în ultimii doi ani. Cei doi și-au planificat evenimentul imediat după finala Survivor All Stars, dar nu au reușit să-și cumpere și biletele pentru luna de miere. Prezentatorul mai are o serie de angajamente și abia apoi se poate gândi la vacanță.

Daniel Pavel este extrem de atașat de proiectul Survivor și cu toate că au apărut mai mereu zvonuri în legătură cu înlocuirea lui, acest lucru nu s-a întâmplat nici când reality show-ul a trecut de la Kanal D la PRO TV. Fanii au început deja să se îngrijoreze cu privire la acest aspect, acum că prezentatorul s-a căsătorit și se gândesc că poate ar dori să se dedice mai mult timp familiei.

Ei bine, nici vorbă de așa ceva. Decizia celor de la PRO TV rămâne fermă. Conform surselor News18.ro, Daniel Pavel va rămâne la cârma Survivor și pentru următorul sezon. Este posibil ca producătorii să vină cu ceva noutăți pentru a revigora puțin formatul, mai ales că ediția cu numărul 4, câștigată de Dan Ursa a cam suferit la capitolul audiență.

Ce a transmis Daniel Pavel

Zanni ar putea primi și el un rol în noul proiect, mai ales că și el se identifică mult cu Survivor și cu siguranță își dorește să rămână cât mai aproape de acest format. Acesta a și fost prezent la nunta lui Daniel Pavel, spre deosebire de Iancu Sterp care nu a postat nimic în legătură cu frumosul eveniment.

Prezentatorul a vrut să puncteze și faptul că va rămâne în familia PRO TV. Tot el a anunțat ca s-a și dat startul unui nou casting pentru sezonul 6 al reality show-ului pe care îl prezintă deja de ediții bune. Surprinzător, dar managerii postului chiar au decis să-l coopteze și pentru alte proiecte.

„N-avem niciun plan deocamdată, chiar am spus că Survivor first, apoi imediat nunta și apoi, tentația mea e să spun, o improvizație. Ea, dacă ar fi aici, e îndelung pregătită, dar să vedem care sunt opțiunile. Urmează o perioadă în care cel puțin ar trebui să reducem motoarele și dacă asta ar coincide cu o lună de miere ar fi ideal. Sau o săptămână de miere.

Dar n-avem, chiar nu e pe radar deocamdată. Planurile după eveniment sunt, pe lângă niște apariții la noi, în Pro, să povestim un pic, mergem la Cluj, unde avem tot cu Pro TV un eveniment, Sports Events, și urmează să prezint acolo ceva”, a declarat Daniel Pavel, citat de Libertatea.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate