News

Cum arată soția lui Dan Ursa de la Survivor România. Războinicul are o familie superbă

Cum arată soția lui Dan Ursa de la Survivor România. Războinicul are o familie superbă
12 apr. / 08:34

Dan Ursa este unul dintre Războinicii de la Survivor România. Deși mulți nu i-ar fi dat prea multe șanse în competiție, acesta având 40 de ani, iată că s-a dovedit contrariul.

Dan Ursa, care este director zonal de vânzări, a reușit să bifeze nenumărate puncte pe traseu și i-a învins până și pe unii dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor.

De asemenea, având în vedere performanța sa, sunt șanse să îl vedem și aproape de marea finală de la Survivor România. Până atunci însă, cine îl așteaptă acasă pe Dan Ursa?

Războinicul are o soție superbă, dar și o fetiță minunată și putem spune că este un om împlinit din punct de vedere personal, dar și profesional.

Chiar înainte de a pleca la Survivor România, Dan Ursa povestea că i-a promis fiicei sale că nu o va dezamăgi. De asemenea, acesta i-a făcut o promisiune atunci și soției sale, care îl așteaptă acasă.

Ce mesaj i-au transmis soția și fiica lui Dan Ursa de la Survivor România

„I-am promis fiicei mele, Sophie, că nu o să o dezamăgesc. Asta i-am promis și soției mele și am eu un semn, al meu și al ei, adică tu, cu mine, suntem doi iubiți. Suntem o familie fericită, ne iubim unii pe alții, ne bucurăm unul de altul și da, îmi este foarte dor de ei”, a spus Dan Darius Ursa.

Dan Ursa și soția sa. Sursă foto: Pro Tv

La rândul lor, fiica și soția sa i-au transmis un mesaj emoționant bărbatului, plecat în Republica Dominicană. Cele două îi duc lipsa enorm, însă îl admiră de la distanță pentru performanța sa, dar și pentru spiritul de Războinic.

„Dragul nostru iubit și Tatilini. (Așa îmi zice mie Sophie, Tatilini, a adăugat Dan Ursa, plângând, în timp ce citea, n.r.). Ne este mega dor de tine, suntem foarte mândre de tot parcursul tău, trăim cu emoție și suntem alături de tine la fiecare provocare. Ai reușit să devii, dintr-un om simplu, un adevărat războinic, iar cu determinarea și spiritul tău de luptător, știm că vei muta munții din loc! Te iubim!”, i-au transmis soția și fiica sa.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate