News

Clasament Survivor România 2023, actualizat. Dan Ursa de la Războinici în top 3. Ada Dumitru, cea mai slabă de la Faimoși. Cine este liderul show-ului

Clasament Survivor România 2023 actualizat. Dan Ursa de la Războinici în top 3. Ada Dumitru cea mai slabă de la Faimoși. Cine este liderul show-ului

Clasament Survivor România 2023 actualizat. A trecut o lună de când a început sezonul 4 Survivor România. Reality show-ul a debutat cu cifre bune, dar nu a reușit să atingă recordul sezonului de anul trecut. Mai mult decât atât, în momentul în care a început America Express a pierdut și mai mult public, ajungând pe locul 2 în top de multe ori pe sectorul comercial.

Clasamentul Survivor România 2023 a început să prindă contur. Alin Chirilă de la Războinici se află pe prima poziție încă de la debutul show-ului. De profesie luptătăr, acesta are ambiții mari și speră ca la final să ridice marele trofeu.

Cea mai bună concurentă din echipa Faimoșilor este gimnasta Ștefania Stănilă, care se află pe locul 2 la general. Ea este urmată de Dan Ursa, o mare surpriză. Fizicul acestuia nu-l recomandat deloc ca pe un sportiv foarte bune, dar acesta ascunde un secret (DETALII AICI).

Ada Dumitru, cea mai slabă concurentă de la Faimoși

Ada Dumitru a fost propusă de Kamara pentru eliminare și s-a supărat teribil. Însă clasamentul Survivor România 2023 arată că ea este cea mai slabă concurentă din echipa ei. Doar Andrei Neagu de la Războinici are performanțe mai scăzute decât ea.

Carmen Grebenișan și DOC sunt în top 3 Faimoși, în timp ce la Războinici, podiumul este completat de Alexandra Porkolab, care a arătat o formă excepțională pe parcursul show-ului.

Clasament Survivor România 2023 actualizat

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate