News

Andreea Bălan, filmată BEATĂ. E OUT de la America Express? Scene neașteptate la Antena 1: ”Mi-e rău”

Andreea Bălan filmată BEATĂ. E OUT de la America Express Scene neașteptate la Antena 1 Mi-e rău
14 feb. / 22:27

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns din nou în centrul atenției la America Express. Deși erau în timpul competiției de la Antena 1, iată că cele două nu au mai avut nicio limită.

La America Express, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au tot adunat critici dure. Ambele artiste au fost acuzate că încalcă regulamentul, iar unii concurenți le-au pus la zid pentru modul în care fac tot posibilul să iasă învingătoare.

Cea mai șocantă scenă a fost cea în care Andreea Bălan a ajuns să fie surprinsă beată de camerele de filmat. Mai mult de atât, artista a făcut și câteva declarații cât se poate de controversate.

Cum s-a întâmplat totul? După ce au urcat în vârful piramidei, cele două artiste au avut de întâmpinat noi dificultăți, iar mai apoi au fost răsplătite pentru a prinde curaj pe traseu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au primit un pahar de alcool pur, iar ce a urmat apoi a fost de-a dreptul savuros. Fosta soție a lui George Burcea s-a amețit destul de repede și a început să râdă.

Andreea Bălan s-a îmbătat la America Express

”Stai că mi s-a urcat la cap alcoolul, hi hi hi! Fată, acum mi s-a urcat la cap! Nu stau jos că e murdar’”, a precizat celebra cântăreață.

Nici Andreea Antonescu nu a rămas mai prejos. Artistei a început să i se facă rău după paharul respectiv.

”Paletă plecăm de aici! Aoleu, mi-e rău! Aia nu știu ce era, dar îmi e rău tare, îmi vine să vomit. Jur, n-am băut atâta alcool în viața mea. M-au luat toate căldurile”, a spus Andreea Antonescu.

Ulterior, artista a povestit că cele două s-au îmbătat destul de rău și de asemenea, a început să le doară și capul destul de tare. Au urmat apoi câteva replici între ele, care au fost spre deliciul publicului.

„Eu eram așa, cu o bucată Andreea Bălan lângă mine care era foarte entuziastă și cu ecuația. Deci m-a luat o amețeală, nu știu ce era ai, dar îmi e rău tare. Nu mai râde! (…) M-a lovit în cap de m-a nenorocit”, a mai spus Andreea Antonescu.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate