News

Celebra INNA se retrage din muzică? Anunțul făcut de artistă când nimeni nu se aștepta. Ce s-a întâmplat cu ea

Celebra INNA se retrage din muzică Anunțul făcut de artistă când nimeni nu se aștepta. Ce s-a întâmplat cu ea

INNA este mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său, Deliric și au apărut zvonuri că cei doi își doresc un copil. Frumoasa artistă are deja 36 de ani, așa că este firească dorința ei. În contextul în care mulți s-au gândit că va lua o pauză de la muzică pentru a se dedica o perioadă vieții de familie, ei bine ea a scos un nou album.

INNA lansează prima parte a albumului ”Just Dance”: 6 piese rezultate în urma Dance Queen’s House

INNA prezintă prima parte a albumului ”Just Dance” care include 6 piese compuse și produse pe durata a 16 zile, timp în care a stat izolată în Dance Queen’s House în cadrul celei mai lungi sesiuni, aflată la cei de-al treilea sezon.

Artista a făcut echipă cu producători și compozitori de la Global Records precum Marco&Seba, Alex Cotoi și IRAIDA și au lucrat la piese cu un sound atipic, uptempo, energic, curajos, o surpriză pentru fanii care așteaptă cu nerăbdare albumul.

Tracklist-ul albumului include ”I’ll Be There”, “Just Dance”, “Nothing I Won’t Do”, “Something About You”, “Start a Fire” și ”We Should Get Lost”, piese eclectice, adevărate party anthems care sunt lansate cu vizualuri speciale dedicate create de Florin Burlacu și Andrei Via.

„De fiecare dată când lansez un album, simt o tensiune extraordinară! Cu un nou sound, un refresh al INNEI de altădată, albumul vine în completarea turneului de anul acesta pe scenele celor mai mari festivaluri electro dance din toată lumea, inclusiv România. ”Just Dance” este cu siguranță un pas important în evoluția mea ca artist. Eu și echipa mea vă mulțumim pentru susținere. Love!”, a spus INNA.

INNA este artista cu cele mai multe vizualizări pe Youtube din Europa

Albumul ”Just Dance” este disponibil pe canalul de YouTube al INNEI și pe magazinele digitale.

În urma primelor două sezoane Dance Queen’s House au rezultat albumele ”Heartbreaker”, cu super hitul ”Flashbacks”, dar și ”Maza” și albumul ”Champagne Problems” care are două părți. Ambele au acumulat 50 de milioane de streams și vizualizări pe magazinele digitale.

De curând, INNA a lansat single-ul ”Yummy”, o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don, iar videoclipul oficial are aproape 5 milioane de vizualizări și cucerește topurile radio și TV din România, Belgia, Polonia, Turcia și Bulgaria.

INNA x Dhurata Dora x Stefflon Don – Yummy (Official Video)

 

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

În 2022, INNA a marcat un nou succes: este artista cu cele mai multe videoclipuri pe YouTube (269) depășind 1 milion de vizualizări în lume, potrivit Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (excluzând Regatul Unit).

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate