Așa NU!

Se închide site-ul CANCAN.RO? Managerul artistei Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au reușit imposibilul

Se închide site-ul CANCAN.RO Managerul artistei Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au reușit imposibilul

Toți știm că site-ul CANCAN.RO este unul o publicație tabloid, axată pe paparazzii și cele mai fierbinți bârfe din showbiz. Din când în când mai apar acolo și subiecte cu tentă politică, în special în momente cheie, dar în special vizează vedetele. De data aceasta, jurnaliștii au intrat într-un război puternic cu Bogdan de la Ploiești și Boier Bibescu, managerul artistei Theo Rose.

Cei doi sunt foarte populari pe rețelele de socializare și și-au îndemnat toți fanii să dea report site-ului CANCAN.RO și chiar au creat o petiție online prin care au cerut închiderea publicației.

Atât Bogdan de la Ploiești, cât și Boier Bibescu susțin că jurnaliștii i-ar fi numit țărani, dar a plouat și cu alt tip de acuzații. Cert este că fanii lor au reacționat, iar conducerea CANCAN.RO a fost nevoită să medieze conflictul pentru că altfel site-ul ar fi riscat să fie puternic penalizat atât de Google, cât și de Facebook.

Se pare că jurnaliștii ar fi scris că Bogdan de la Ploiești s-ar fi despărțit de iubita lui, Cristina Pucean și de aici ar fi degenerat totul. Cei de la CANCAN.RO au început apoi să scrie tot felul de articole despre manelist și despre Boier Bibescu, dar apoi au șters tot. Articolele au rămas, însă indexate în Google, chiar dacă nu se mai regăsește conținutul.

Războiul pare închis pentru moment și s-a terminat cu victoria lui Bogdan de la Ploiești și Boier Bibescu și CANCAN.RO, site deținut de Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, căsătorit în prezent cu designerul Cristina Săvulescu.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult