News

Cele două zodii care vor primi mesaje de la divinitate zilele următoare. Atenție mare, puteți pierde tot. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Cele două zodii care vor primi mesaje de la divinitate zilele următoare. Atenție mare puteți pierde tot. Mihai Voropchievici previziuni complete
05 feb. / 08:47

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță o perioadă de vis pentru unele zodii, dar și perioade agitate pentru alți nativi. Se pare că lucrurile bune nu vin pentru toată lumea.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele următoare. Capricornii vor avea parte de o călătorie în curând, adică fix ce aveau ei nevoie, având în vedere că sunt mari amatori de vacanțe.

Pe de altă parte, conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Vărsătorii sunt și mai norocoși de atât. Nu doar că primesc ce își doresc, ci chiar mai mult de atât.

Nativii acestei zodii sunt protejați de astre în perioada care urmează și au parte pe deplin de fertilitate și de belșug. Visele lor au șanse mari să se îndeplinească, însă vestea proastă e că se anunță o dragoste cu năbădăi. Lucrurile se compensează însă reciproc, nu e așa?

”Fertilitate și belșug. Dragoste cu năbădăi! Peste puțin timp, visele voastre se împlinesc, iar barza primește comandă din țările calde”, spune numerologul.

Zodia care primește un sfat din partea runelor

Pentru Pești, runele aduc un sfat, sau mai degrabă un mesaj dublu. Cei născuți sub acest semn zodiacal se consumă destul de mult pentru o persoană dragă, iar asta le mânâncă nu doar timpul, ci și energia sau pofta de viață.

Mihai Voropchievici le recomandă acestor nativi să lase toate grijile și gândurile negre deoparte, pentru că se cam înșeală, iar în realitate, persoana respectivă se simte chiar bine, așa că nu sunt motive de îngrijorare.

”Acum apare un mesaj dublu. Trebuie să vă relaxați. Lăsați grijile acelea negre și sumbre pentru că cineva foarte drag la care voi vă gândiți are, de fapt, o sănătate extraordinară!”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Pentru Săgetători se anunță o perioada fabuloasă. Chiar dacă nu sunt protejați de astre ca Vărsătorii, și acești nativi pot da marea lovitură în carieră.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate