News

CEC Bank, cea mai bună veste pentru români! Este ca un cadou pentru clienți. Ce vei putea face de acum

CEC Bank cea mai bună veste pentru români Este ca un cadou pentru clienți. Ce vei putea face de acum

CEC Bank a făcut un anunț foarte important cu privire la anumite finanțări. Banca a precizat că este vorba despre o nouă inițiativă.

CEC Bank a acordat primele finanțări pentru proiectele din cadrul programului „Femeia Antreprenor”, o nouă inițiativă de finanțare nerambursabilă menită să stimuleze creșterea micilor afaceri și să abordeze problema diferențelor de gen din peisajul IMM-urilor din România.

“CEC Bank facilitează beneficiarilor eligibili deschiderea de conturi curente pentru încasarea alocaţiei financiare nerambursabile (AFN) şi oferă clienţilor interesaţi credite punte pentru prefinanţare şi credite de investiţii pentru co-finanţarea aportului propriu, dar şi credite bancare destinate finanţării cheltuielilor neeligibile, în condiţii de cost avantajoase. În plus, pentru orice alte solicitări complementare, experţii băncii noastre pot să consilieze antreprenoarele în identificarea soluţiilor optime de finanţare”, a declarat Ramona Ivan, director Relaţii cu Instituţii Naţionale şi Internaţionale în cadrul CEC Bank.

Întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) au un impact semnificativ asupra economiei naționale, contribuind la 65% din ocuparea forței de muncă și reprezentând 48% din cifra de afaceri privată, scrie zf.ro.

CEC Bank spune care sunt firmele eligibile

Pentru a fi eligibile, întreprinderile trebuie să îndeplinească cerința ca cel puțin un partener să fie femeie și să dețină un procent de cel puțin 50% din acțiuni în cazul IMM-urilor solicitante. În cazul cooperativelor înființate în temeiul Legii nr. 1/2005, condiția se consideră îndeplinită dacă majoritatea consiliului de administrație al cooperativei este formată din femei.

Companiile au posibilitatea de a primi următorii bani:

– Maximum 100.000 lei per beneficiar, fără a depăși 95% din totalul cheltuielilor eligibile, pentru solicitanții care se angajează să creeze și să mențină un loc de muncă prin intermediul Programului.

– Un maxim de 200.000 lei per beneficiar, fără a depăși 95% din totalul cheltuielilor eligibile, pentru solicitanții care se angajează să creeze și să susțină două locuri de muncă prin intermediul Programului.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate