Chef Roxana Blenche a ajuns un nume sonor în industra culinară după ce a participat la Chefi la Cuțite. Aceasta nu a câștigat marele premiu, dar în schimb a primit un contract foarte bun de la Antena 1. În plus, notorietatea ei a crescut enorm și astăzi este un reper pe piață, când vine vorba de rețete delicioase.
Roxana Blenche are o emisiune săptămânală la Antena 1, dar ține legătura cu fanii și pe rețelele de socializare. Preparatele ei arată de fiecare dată delicios, iar internauții o roagă să publice rețetele. Cel mai mare succes le are cu prăjiturile, iar una dintre cele mai apreciate este Albă ca Zăpada.
Roxana Blenche a publicat rețeta pas cu pas, iar toți cei care au încercat-o spun că este perfectă, iar gustul este într-adevăr special.
Ingrediente Aluat:
Faina 650 g
Zahăr 200 g
Oua 3 buc
Ulei floarea soarelui 8 linguri
Lapte 8 linguri
Zahăr vanilat burbon 1 plic
Amoniac prăjituri 1 lingurita
Zeama de la o lămâie
Coaja de lămâie
Praf de sare
Smantana 3 linguri
Ingrediente cremă:
Gălbenuș de ou 3 buc
Zahăr 200 g
1 praf de sare
1 păstaie vanilie
3 linguri de amidon
1 lingura faina
Lapte 600 ml
Zeama de la 2 lamai
Coaja de la 1 lămâie
Unt 300 g