HOROSCOP

Zodia născută să aibă succes. Este cea mai puternică dintre toate și atrage ușor banii. Mihai Voropchievici, previziuni pentru mai mulți nativi

Zodia născută să aibă succes. Este cea mai puternică dintre toate și atrage ușor banii. Mihai Voropchievici previziuni pentru mai mulți nativi

HOROSCOP. Când vine vorba despre zodii și previziuni, Mihai Voropchievici este un adevărat reper. Milioane de români îi urmăresc cu mult interes sfaturile pe care le dă la fiecare final de săptămână, după ce a analizat în prealabil celebrele sale rune.

Mihai Voropchievici știe foarte multe despre zodii și nu de puține ori a prezentat și trăsăturile marcante ale acestora. De exemplu, când vine vorba despre bani, Racii sunt de departe cei mai empatici.

Nativii acestei zodii vor tot timpul să îi ajute pe cei din jur și tocmai din acest motiv, banii pe care îi vor câștiga vor avea legătură cu această zonă. Pentru ei, sufletul contează cel mai mult.

”Răcuşorii sunt empatici şi au o răbdare infinită. Au darul de a-i ajuta pe ceilalţi. Sunt mămica răniţilor. Iubirea, viaţa, natura, familia sunt pentru ei puncte de interes maxim. Se pot orienta spre tot ce înseamnă educaţie. Pot fi educatori buni, psihologi. Ei tratează în primul rând sufletul. Asta contează mult. La fel de bine pot fi formatori, ghizi spirituali sau scriitori. Pot fi şi critici foarte buni”, spune numerologul.

Cea mai puternică dintre zodii

Leii sunt fix opusul Racilor. Aceștia sunt concentrați doar pe ei înșiși și se poate spune că sunt chiar egoiști. Vor siguranță și sunt dispuși la orice pentru a o obține. Să nu te sperie deci dacă un Leu va fi mereu concentrat pe munca sa.

”Își pot ridica arta la nivel contemporan. Sunt foarte motivaţi şi dedicaţi muncii lor. Foarte multe staruri sunt născute sub acest semn. Ei sunt copiii soarelui. Tot ce fac caută să obţină o siguranţă. Ei vor certitudine. Trebuie să fie în siguranţă. Frumuseţea şi mesajul să nu fie sub umbră”, mai spune Mihai Voropchievici.

Zodia cea mai puternică este Scorpionul. Când vine vorba de bani, cei născuți sub acest semn zodiacal nu au nicio teamă. Vor să descopere lucruri de la un moment la altul, însă nu își pierd nici de pasiune.

”Sunt neînfricaţi. Vor să descopere lucruri. Au şi o latură pasională de a reuşi să readucă în atenţia altora tot ce este legat de istorie”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate