News

Ce vârstă are și cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya de la America Express? Nimeni nu și-ar fi imaginat că este atât de tânără

Ce vârstă are și cu ce se ocupă Melinda soția lui Puya de la America Express Nimeni nu și-ar fi imaginat că este atât de tânără

Melinda și Puya sunt doi dintre concurenții care au acceptat provocarea ”America Express 2023”. Cei doi sunt împreună de foarte mult timp, însă Melinda preferă să stea în spatele reflectoarelor.

Melinda și Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, formează un mariaj de zece ani și au împreună și trei fetițe. Ea are în prezent 33 de ani, dar s-a cunoscut cu celebrul rapper pe vremea când avea 17 ani, în 2006.

Puya a vorbit despre mariajul lui într-un podcast pe YouTube și spune că soția sa era în clasa a XII-a când s-au cunoscut. Artistul a mai spus că atunci fusese invitat să cânte la Deva, la un bal al bobocilor, bal prezentat de Melinda. Chiar dacă nu a primit niciun ban de pe urma presupusei cântării, el a plecat în gând cu Melinda.

”Ea prezenta Balul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic?  

Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit.

A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, povestea Puya.

Melinda și Puya au mers la America Express 2023

Artistul a anunțat, înainte de emisiune, că va participa la America Express 2023 și că o va lua și pe Melinda cu ea. Este prima emisiune la care soția lui Puya participă.

Melinda poate participa la emisiune deoarece nu are niciun job, ea ocupându-se doar cu creșterea fetițelor sale.

”M-am gândit să văd dacă Americandrim-ul asta de care tot vorbește lumea e chiar așa cum se zice, așa că plec în America Express România în perioada următoare. Și ca să nu mă fure vreo sud-americancă pe acolo când fac autostopul, o iau și pe nevastă-mea cu mine. Dacă ne întâlnim pe stradă, să dați și voi o mână de ajutor”, spunea Puya.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate