News

Cine va fi cea de-a doua echipă eliminată de la America Express. Este surpriză totală! Irina Fodor a început să plângă (SURSE)

Cine va fi cea de-a doua echipă eliminată de la America Express. Este surpriză totală Irina Fodor a început să plângă SURSE

Nouă echipe au pornit în aventura America Express, iar în momentul de față, în competiție au mai rămas doar șapte. Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost primele eliminate, spre surprinderea tuturor, însă cele două foste mari gimnaste nu făceau deloc show, iar audiența vine din scandaluri și conflicte.

Au urmat apoi Bruja și Pufeh, care i-au enervat teribil atât pe producători, cât și pe Irina Fodor și pe concurenți. Aceștia nu au depus deloc efort să ajungă la destinație și toată lumea a trebuit să-i aștepte ore în șir ca ei să ajungă. Acesta a și fost motivul probabil pentru că au fost trimiși acasă.

Imunitatea pusă în joc în această săptămână a fost câștigată de Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este cine va fi următoarea echipă eliminată.

Sursele Reviewpebune.ro ne-au dezvăluit deja cine se va clasa pe primele patru locuri, așa că nu ne rămâne decât să ghicim cine va pleca dintre influencerița Bie Adam și mama ei sau Puya și soția lui, Melinda.

Cine va fi următoarea echipă eliminată de la America Express

Este posibil și ca Irina Fodor să anunțe că în etapa din această săptămână nu va pleca nimeni, însă vă putem asigura că Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Jean și Dinu Gavriel, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor fi la America Express până în ultimele ediții.

Așadar rămâne de văzut doar cine se va clasa pe locurile 5, 6 și 7. Irina Fodor se va emoționa la fiecare plecare și chiar va începe să plângă la un moment dat. Și în trecut aceasta a fost dominată de emoții, însă asta a fost pe placul publicului.

Și Gina Pistol avea de multe ieșiri emoționale atunci când prezenta emisiunea. Ea a fost înlocuită în ultimele două sezoane de Irina Fodor, pentru că a născut, iar apoi a ales să rămână alături de micuța ei, considerând că nu o poate lăsa singură atât de mult timp.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate